ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ale wiadomości z rana! Gratulacje!Są!!więcej w nich strachu niż radości ale... są.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale wiadomości z rana! Gratulacje!Są!!więcej w nich strachu niż radości ale... są.
![]()
To ważne wydarzenie:-) moja córka jak miała mieć pasowanie na przedszkolaka to bardzo była przejęta,a jak twoje dzieciaki?No to witam się i ja z rana![]()
Dzieciaki jeszcze śpią a ja jakoś się budziłam w nocy;(
Dziś pasowanie na przedszkolaka u moich dzieciaków![]()
Bardziej ta tuba z słodkościami która dostaną hahahaTo ważne wydarzenie:-) moja córka jak miała mieć pasowanie na przedszkolaka to bardzo była przejęta,a jak twoje dzieciaki?
![]()
![]()
30 dc. 2 cykl starań po poronieniu.
W 25 dniu beta hcg z krwi negatywna. Widocznie musiało się " przykleić "
Hahaha ta dziecięca bezinteresowność :-)Bardziej ta tuba z słodkościami która dostaną hahaha
Dziś pasowanie na przedszkolaka u moich dzieciaków
No u nas czekają na tzw Luke pana burmistrza żeby byłTak szybko? Podziwiam nauczyciela.
Moje dzieci (A nam ich aż 25, w wieku 2.5-4) mają pasowanie dopiero 19ego. No ale to są maluszki![]()
Elodia tak hahahadzieci. Nic ja ją zabieram zaraz po pasowaniu i będę rozdzielać bo moje dzieciaki chodź by miały już dość dalej by jadły
![]()
Moje drogie mogę was prosić o polubienie mojego fb ? Firmowego?