Veraska
Fanka BB :)
Zrobione :-)MobiMani Mobilna Stylizacja Paznokci Katarzyna KosońZapraszam i dziękuję
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobione :-)MobiMani Mobilna Stylizacja Paznokci Katarzyna KosońZapraszam i dziękuję
Mam wrażenie,że u mnie w tym cyklu nie udało się.Takie sny też lubię :* ale jak nie teraz to może za miesiąc....się spelni.
![]()
![]()
Kochana licze ze juz lepiej. I szczeze jak bym o sobie czytala. Niby chce 2 ale boje sie ze nie dam rady i tez dol mnie dopadl a do tego caly czas wadze sie z chlopem. Poki co z staraniami dupa u mnie bo jak skonczyl die okres tsk mamy z chlopem ciche dni.Nie, jakoś nie mogę. Bic z tego nie bedzie. W ogole to jakiegos dola przylapalam. Nie chce już tego dziecka. Nie chce juz niczego. To i tak jest bezto sensu. Nawet jak zajde to u przestanę juz calkiem akceptowac siebie. Nie chce. Nie kosxtem zdrowia. Te zęby sa tylko zapalnikiem bo sypia mi sie jeden za drugim. I wiem ze to dopiero początek. Mam dość. Glupia decyzja byla z tym staraniem sie. Jak czytam was, to jest jeszcze gorzej. Wy macie po dwojce dzieciakow niektore, inne staraja siemęża bo chca drugie, a ja z jednej stronystrony drugie bym chciala a z drugej strony nie, bo wiem, ze sobie nienie poradzę ze wszystkim na raz.
PolubioneMobiMani Mobilna Stylizacja Paznokci Katarzyna KosońZapraszam i dziękuję
Ty nie mysl ze nie udalo sie tylko prosze mi tu zaraz nie nastawiac sie zle.Mam wrażenie,że u mnie w tym cyklu nie udało się.
Myślę jeszcze tej rozmowie wczorajszej. Kobieta dawała mi stawkę 12zl za 170 h i jeszcze o jakiejś śmiesznej premii mówiła, jeśli będę miła dla klientów. Praca na zmiany 5razy w tyg ale wolne może wypaść w tygodniu,bo na okrągło się jedzie. Natomiast w ofercie było, że wolne weekendy. Nie będę pisać dokładnie co to bo może mnie znajdzie hehe. Ale mam ochotę wystawić opinie. Bo na profilu GoldenLine jest.
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za wsparcie, zajmę się czymś to nie będę myśleć. :-)Ty nie mysl ze nie udalo sie tylko prosze mi tu zaraz nie nastawiac sie zle.
Praca sie nie przejmuj. Niecierpie takich ogloszen gdzie pisza ze weekend wolny a przychodzi co do czego to pracowac trzeba.
A no i strazniczko kawy najwazniejsze: od soboty nie pije jej wcale![]()