Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już tym testom chyba nie ufam, choć robię je co miesiąc... Tym razem owu pokazywaly mi przez 4 dni i były to dni rozbieżne ze sluzem... Też już nie wiem co myśleć.Witajcie, długo sie nie odzywałam ale czytam was cały czas. Musiałam odsapnąć po ostatnim poronieniu w kwietniu. Jeden miesiąc odczekalismy i zaczęliśmy sie starać znowu. Niestety w ostatnim cyklu na monitoringu pęcherzyk był zbyt malutki 13mm w 14 dniu cyklu i był to prawdopodobnie cykl bezowulacyjny. Mimo to test owu wyszedł pozytywnie i śluz tez był w 15 dniu cyklu no i piękny wzrost tempki do konca cyklu też był. Wiec juz nie wiem co myśleć.
Teraz w bieżącym cyklu znowu coś nie tak i nie umiem znaleźć przyczyny otóż :
Owu wyznaczyło mi owulacje na 12 dc
Śluz pojawił się w 15 dc i od tego dnia temperatura zaczęła wzrastać.
Ale test owulacyjny najbliższy kolorem pozytywnej kreski wyszedł w 17 dc.
Dziś jest 21 dc
w ogóle jakoś śluzu mi brakuje, ostatnio tam cos sucho i zakupiłam na kolejny cykl wiesiołek moze pomoże
Jakoś sie podłamałam, że moze juz sie nigdy nie udać
Przepraszam że przynudzam wam troszkę ale musiałam to z siebie zrzucić. Dzięki,że jesteście
kiedy odbierasz bhcg? ja bym skonsultowala telefonicznie z ginekologiem swoimDziewczyny nie wiem co sie ze mna dzieje... Przez te ciaze przestalam obserwowac swoj organizm i nie pamietam zeby cos takiego sie dzialo... Boli mnie podbrzusze, chyba jajniki raz z jednej raz z drugiej. Czasami czuje taki jakby skurcz w podbrzuszu. Ciezko jest mi wtedy oddychac i to trwa pare minut i puszcza. Bola mnie plecy. Bol jajnikow promieniuje az do pachwin... I do tego zauwazylam ze od paru dni mam bialy sluz... Wiem ze to moze byc i na okres i ciaza... Ale musialam sie wygadac. Denerwuje sie, nie mam z kim porozmawiac... Maz nie zrozumie moich ,mysli... Ehh...
dopiero jutro ide, tesciowa dopiero jutro moze zostac z Coreczka wiec musze czekackiedy odbierasz bhcg? ja bym skonsultowala telefonicznie z ginekologiem swoim
Ja bym zadzwoniła dziś do swojego ginekologa (to on kazał robić bhcg po wynikach histopatologii?)dopiero jutro ide, tesciowa dopiero jutro moze zostac z Coreczka wiec musze czekac