Anuś89
Fanka BB :)
No i duuuuuuuuuuupa. W dodatku znowu mnie brzuch zaczal bolec tak ze pewnie malpisko dzisiaj wpadnie....ehhh....ja prdl.
Uuu:/ przykro mi, ale październik będzie Wasz!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i duuuuuuuuuuupa. W dodatku znowu mnie brzuch zaczal bolec tak ze pewnie malpisko dzisiaj wpadnie....ehhh....ja prdl.
Przykro miNo i duuuuuuuuuuupa. W dodatku znowu mnie brzuch zaczal bolec tak ze pewnie malpisko dzisiaj wpadnie....ehhh....ja prdl.
![]()
![]()
Rybka z piekarnika w folii z warzywami, frytki z batatów i zupa z czerwonej soczewicy bo zostało mi z wczorajMezowski rano wychodzac do pracy mnie przeprosil wiec jest git czakalakaMnie wczoraj bardzo bolal prawy jajnik a dzis brzuch boli jak na @ a w sumie jeszcze czas mam na @.
Co dzis robicie na obiadek?
Ostatnio jadlam frytki z batatow i jak dla mnie za slodkie. A ja jeszcze nie mam pomyslu na obiadek.Rybka z piekarnika w folii z warzywami, frytki z batatów i zupa z czerwonej soczewicy bo zostało mi z wczoraj![]()
Corka 10 lat maNo pewnie, że się udabędzie dobrze.
Może na test za wcześnie? Może to nie ten cykl... przypomnij mi.. masz już dziecko, prawda?
Ja dziś dokładnie to samoMezowski rano wychodzac do pracy mnie przeprosil wiec jest git czakalakaMnie wczoraj bardzo bolal prawy jajnik a dzis brzuch boli jak na @ a w sumie jeszcze czas mam na @.
Co dzis robicie na obiadek?