reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No chyba ze na szybko sie ubiorę i do rosmana chocby skoczę. Młoda może przecież chwilę sama zostać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

no to już biegusiem :)
W zasadzie to M zdazyl przyjsc. Ale mnie zranil. Juz wielka obraza majestatu że po co tak chce za tym biec bo moze mi sie spóźni i np jutro dostane czy cos i po co kase marnować na testy ktorw moga wyjsc negatywne. Ehhh.....przykrość mi sprawił :-( a podbrzusze cale mega nagrzane mam. Pewnie i tak @ przyjdzie znając moje szczęście :-( przy okazji oberwalo sie mlodej ktora chciala do kibla pojsc i nie wiedziala ze M w łazience jest. Trochę ją zjechał a na koncu stwierdzil ze ma to w dupie że młoda najwyzej sie zleje w gacie a on musi się przed pracą umyć :-( czwmu oni takimi dupkami są :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tak właśmnie sa dupkami .... Ja wczoraj tez pożarłam sie ze swoim...
Nie powinien Ci tak powiedzieć - odniosłam wrażenie , że tak jakby miał ato w du**e czy uda Wam sie mieć dziecko czy nie _ chore ale to facet i w dodtaku materialista .....przepraszam , jesli Cie uraziłam. Ale Ja dziś jestem po wizycie u psychoterapeuty, na której po raz pierwszy pękłam ... nie mogę sie pozbierać.... ryczę i tyle i mam dość tych facetów i mam wyrzuty sumienia sama do siebie , że serduszko mojego maleństwa przestało bić !!!!!

Tak właśmnie sa dupkami .... Ja wczoraj tez pożarłam sie ze swoim...
Nie powinien Ci tak powiedzieć - odniosłam wrażenie , że tak jakby miał ato w du**e czy uda Wam sie mieć dziecko czy nie _ chore ale to facet i w dodtaku materialista .....przepraszam , jesli Cie uraziłam. Ale Ja dziś jestem po wizycie u psychoterapeuty, na której po raz pierwszy pękłam ... nie mogę sie pozbierać.... ryczę i tyle i mam dość tych facetów i mam wyrzuty sumienia sama do siebie , że serduszko mojego maleństwa przestało bić !!!!!