AgaRS90
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki [emoji173]To może będzie testować w jednym terminieOby to był szczęśliwy cykl
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki [emoji173]To może będzie testować w jednym terminieOby to był szczęśliwy cykl
![]()
Nawet nie wiesz jak mi było go żal, taki biedny. Ja to nawet chciałam odpuścić i dać mu spokój, ale sam zagadał do mnie "to co będziesz tak leżeć?"Ola ty zwierzu hihihi

Nawet nie wiesz jak mi było go żal, taki biedny. Ja to nawet chciałam odpuścić i dać mu spokój, ale sam zagadał do mnie "to co będziesz tak leżeć?"
My ze sobą nie mieszkamy a dziś miałam zostać u niego na noc więc byłaby okazja nacieszyć się sobą a tu taka d**a![]()
Pewnie, może za wcześnie... Ja testuje 10i taka blada strasznie ta kreska..Cześć DziewczynyAga gratuluje drugiej kreseczki [emoji14] U mnie niestety rano test negatywny ale może jeszcze nie wszystko stracone bo był o czułości 25 chociaż raczej nastawiam się na @...
Cześć DziewczynyAga gratuluje drugiej kreseczki
U mnie niestety rano test negatywny ale może jeszcze nie wszystko stracone bo był o czułości 25 chociaż raczej nastawiam się na @...
lili78 to może faktycznie za wcześnie, nie trać nadziei
ONAONAONA hahaChyba bolało bo tylko leżał, a ja wredna jeszcze mu powiedziałam po 10 min, że ta pozycja jest dup***a i tak w życiu nie dojdzie dzisiaj
![]()
Przykro miDupa. @ przyszla :-(
![]()
![]()