reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale mnie teściowa w k Ur w Iławie!!! Jak można być taką babą

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut co się stało?
Kiedyś sobie myślałam, że mogłabym nie mieć teściowej, święty spokój, nikt się nie wpieprza itp. Poznanie M jakoś tak wszystko zmieniło w moim życiu, inaczej patrzę na różne sprawy i teraz szczerze chciałabym mieć teściową, jednak to nie możliwe bo mama M nie żyje :(
Kurde coś mnie chyba łapie, bo już czuję powoli gardło :oops:

reklama
My jeszcze 2 lata bedziemy placic. I tez potem zadnych niechce juz brac. Fajnie ze tak sie dogadaliscie z wlascicielka mieszkania byle by tylko sie nie wycofala.
Powiedziała że jej się nie spieszy. Kobieta z gatunku właśnie tych bardziej majętnych ale nie patrzących na wszystkich z góry :-) a skoro kasę ma to nie jest problemwm poczekać i z wynajmu więcej zgarnąć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Moja Laura też chodziła dwa lata do prywatnego ale tylko dlatego, że w państwowym nie było miejsc. 500 zł miesięcznie placilam i to z moich pieniedzy bo tatus grosza jie dokladal, a w tamtym czasie pracowalam na 3/4 etatu i lekko mi nie bylo. I ile to razy bylo mi głupio bo inne mamusie,takie wystrojone i och ach, o wiele lepszy status spoleczny mialy od nas. Dlatego poslalam mlodą do szkoly jako szesciolatkę bo raz, że mialam dość płacenia za przedszkole takiej fortuny i jeszcze na zycie mi musialo zostac, dopiero w podstawowce widzac wiele osob o takiej sytuacji materialnej jak moja odetchnelam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja do 0 tez chce wyslac synka do publicznego przedszkola bo po 1 odrazu zapozna sie z dziecmi co pojdzie potem razem do szkoly a po 2 teraz 0 jest za darmo tylko za jedzenie sie placi wiec tate bym juz odciazyla. No i ten plus co sama zauwazylas ze mnostwo osob jest takich samych jak my.

Moja tu byla w prywatnym ale to inne otoczenie jak w pl

Elodia jasne zE poczeka . nie zdemolujecie mieszkania. Zarobi i juz wie ze ma kupca hehe w ogole supwr trafiliscie bo mieszkacie w mieszkaniu gdzie wiecie ze bedzie wasze . tworza sie wspomnienia :)

Elodia ciezka praca

I znow mam bulgotanie w macicy hehe

1508189234-aaaaaa.jpeg

Mój mąż wymiata na gitarze, próbowałam się nauczyć ale to już nie te czasy. Po 20 minutach miałam mega galaktyczne pęcherze na palcach i żadnego sensownego dziwieku [emoji23]
A na zdjęciu my, ja i współmałżonek :)
Mój mąż też bardzo dobrze gra na gitarze [emoji173] ja niestety nie umiem nic [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry