ginngerr7787
Fanka BB :)
Ponoć tak, bo lh i hcg są bardzo do siebie podobne i testy ich nie rozróżniają, tak przynajmniej pisała któraś z dziewczyn już tu na forumDziewczyny czyli owu mogą też pokazywać ciążę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ponoć tak, bo lh i hcg są bardzo do siebie podobne i testy ich nie rozróżniają, tak przynajmniej pisała któraś z dziewczyn już tu na forumDziewczyny czyli owu mogą też pokazywać ciążę?
Trzymamy [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj przydadzą się, wizyta po południu więc muszę sobie jakoś czas zagospodarować żeby nie myśleć tak dużo, chyba wezmę się za sprzątanieGłowa do góry, będzie dobrzeTrzymam mocno kciuki
Nusia radze zrobic test. Rzadko chyba wychodzi owulacyjny z tak mocna kreska testowa. Jesli po ovu nie wychodzily to tym bardziej juz zrobb hiZrob test ciazowy, mi testy owulacyjne najpierw tez wykazaly ciaze![]()
Jutro rano zrobie w sumie to bedzie 1 dzien przed@.Nusia radze zrobic test. Rzadko chyba wychodzi owulacyjny z tak mocna kreska testowa. Jesli po ovu nie wychodzily to tym bardziej juz zrobb hi
Ola ja w tamtym cyklu po owu mialam bardzo mokro. Wodnisto. Pozniej pod koniec grudkowaty sluz. Wszystko inaczej. Glu..pie
e tabsy
Znow mi malenkie krostki wylaza ehhhhh
W sumie to jwst jeszcze szansa. Nie jedna brzuch bolal jak na @ takze trzeba poczekac i zobaczymyJutro rano zrobie w sumie to bedzie 1 dzien przed@.