AsiaEmilWiktor
Aktywna w BB
mnóstwoWitajcie dziewczyny [emoji16]
Gratuluję dwóch kreseczek [emoji2][emoji2][emoji2]
A ja mam pytanko czy u Was dniach płodnych i dniu owulacji było dużo śluzu???
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnóstwoWitajcie dziewczyny [emoji16]
Gratuluję dwóch kreseczek [emoji2][emoji2][emoji2]
A ja mam pytanko czy u Was dniach płodnych i dniu owulacji było dużo śluzu???
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na spokojnieNie jestem za tą beta wg. Ale kurde wściekne się jak bd ciąża będzie widać w wynikach nie to dupa. Z olim beta mi wyszła a testy nie pokazywały. Ja sikam 10 razy w nocy więc taki to poranny mocz do testu;/
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze bo ja dziś niby powinnam mieć owu brzuch boli jajniki jestem opuchnięta jak zawsze ,ale śluzu nie ma za wiele. Troszkę mlecznego. Chyba coś się przesuwa.mnóstwo
Jotka @ nie ma jest nadzieja. Ja już się za bardzo skręciłam. I jestem zla na. SiebieU mnie biel vizira=) wiec czekam spokojnie na @.
Jeszcze może być za wcześnie na test . Także spokojnie poczekaj. A najlepiej zrób betę [emoji3]Jotka @ nie ma jest nadzieja. Ja już się za bardzo skręciłam. I jestem zla na. Siebie
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Może faktycznie zrób betęJa już się za bardzo skręciłam. I jestem zla na. Siebie
Jeśli biel to nie załamuj się , tylko mów sobie "jeszcze za wcześnie"U mnie biel vizira=) wiec czekam spokojnie na @.