Asia899
Zaciekawiona BB
Musi być dobrze!!! Nie załamuj się dużo robi pozytywne myślenie. Trzymam kciuki za Ciebie. Wszystko pojdzie super!Będzie dobrze :* dobrze, ze wykryli to jeszcze jako polipa. Trzymaj się :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musi być dobrze!!! Nie załamuj się dużo robi pozytywne myślenie. Trzymam kciuki za Ciebie. Wszystko pojdzie super!Będzie dobrze :* dobrze, ze wykryli to jeszcze jako polipa. Trzymaj się :*
Ja jestem w trakcie starańKtóra z was jest w trakcie starań? ☺
A to nie będzie za szybko? Chyba, że pisząc o seksie w sobotę i niedzielę to miałaś na myśli daty 7 i 8 września. Ja też nie wiem kiedy spodziewać się okresu bo to mój pierwszy cykl starań po odstawieniu anty tylko, że ja nie robiłam nawet testów owu, jedyne co to jakoś w sobotę (14stego) i niedzielę (15stego) miałam kłucie chyba w jajnikach, w poniedziałek (16stego) ból brzucha trochę jak na @ a we wtorek (17stego) ból był znacznie nasilony, do tego śluz przezroczysty i jak białko jajka, wczoraj wieczorem pojawiła się wrażliwość sutków przy dotyku.Witam wszystkich
Ja tez czekam na testowanie. Siedze jak na szpilkach.
W lutym urodzilam moja sliczna coreczke. Pierwszy okres dostalam dopiero 5wrzesnia. Takze juz dlugie opoznienie. Okres nie przyszedl po miesiacu ale wiedzialam ze tak moze byc bo wciaz kp. Chcemy z mezem drugie bobo. Codziennie robilam testy ovu ale nic sie nie dzialo. Dopiero w sobote test pokaz ovu. Wtedy bylo ❤ i w nd drugi raz. Od pon mam bole podbrzusza. Mysle jednak ze za duzo o tym mysle i swiruje. Dni leca powoli a chcialabym juz przetestowac. Nie zrobie w terminie miesoaczki bo nawet nie wiem kiedy by miala byc. Chyba nie wytrzymam i zrobie w nd rano choc chyba za wczesnie...
Ja tyż=)Która z was jest w trakcie starań? ☺
I to najlepsze podejscie=My się kochamy kiedy mamy ochotę, nie patrzę na to kiedy jest owu bo nawet nie wiem czy w ogóle była w tego poniedziałek czy wtorekbędzie co będzie
![]()