Asia899
Zaciekawiona BB
Super!!! Gratulacje ☺Tak6 tydzień i 1 dzień
Za tydzień wizyta, mam nadzieję że będzie widać serduszko[emoji173]
Pytanie dla mam-chodziłyście na usg z tatusiami?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!!! Gratulacje ☺Tak6 tydzień i 1 dzień
Poduszka pod tyłek i gitara[emoji173] to starczyA bo ty za krótko się starałas dzięki Bogu i nie masz tak wypaczonej psychy żeby desperacko świece stawiaćpo którymś razie tez byś pewnie „na wszelki wypadek” strzeliła świece
![]()
No to potwierdzasz teorie ze jak się trafi kamikadze to dotrze do celu choćby niewiadomo co![]()
Dziękuję :*Super!!! Gratulacje [emoji5]
Dokładnie, zgadzam się z Tobąja też często robię świecę tak na wszelki wypadek, może i nie pomoże ale raczej też nie zaszkodzi
a jaki później człowiek wysportowany
![]()
Tak, ja chodziłam z mężem jeśli tylko była taka możliwość, w sensie nie był akurat w delegacji, ale na tym najważniejszym usg czyli ok. 12 tygodnia był razem ze mnąTak6 tydzień i 1 dzień
Poduszka pod tyłek i gitara[emoji173] to starczy
No na szczęście się udało od razuto dopiero pierwsze dziecko, zobaczymy co będzie przy następnym.. oby też tak szybko poszło [emoji173]
No właśnie ja wierzę w to, że jak się napinają to wciągną więcej do środkaWłaśnie ostatnio mam tak sobie myślałam, ze może zaszkodzi bo za bardzo się mięśnie napinają? [emoji848]
No i jak sobie sięgam pamięcią, co robiłam przed pierwszą ciążą a czego teraz nie było to własnie były ćwiczenia. Oczywiście nie mam pewności czy to na pewno to pomogło, ale myślę, że warto spróbować także od początku tego cyklu ćwiczę![]()