A jaką dawkę zażywałaś ?Miałam po jednym w każdym jajniku oba podobnej wielkości i też mówił że mogą być bliźniaki ale że przeważnie jest tak że jak jeden zaczyna pękać to drugi się stopuje.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaką dawkę zażywałaś ?Miałam po jednym w każdym jajniku oba podobnej wielkości i też mówił że mogą być bliźniaki ale że przeważnie jest tak że jak jeden zaczyna pękać to drugi się stopuje.
Bliźniaki ok ale nie szescioraczkiJa bym chciała bliźniaki [emoji7]
A co noe kochalabys=) na pewno jakos by to było=)Bliźniaki ok ale nie szescioraczki
Pewnie że bym kochała. Ale zdrowy rozsądek podpowiada mi by jednak nie kusić losu. Oby to wszystko do następnego cyklu się cofnełoA co noe kochalabys=) na pewno jakos by to było=)
Teraz się uda. ZobaczyszJa też biorę Clo już 4 cykl, dwa razy w tym ciąża biochemiczna czyli coś u mnie działa ale później z utrzymaniem coś gorzej![]()
Chciałam pare raz próbowałam ale za nerwowa jestem a mój M stwierdził zr jak rzucę to dzieciaki pozabijamJa paliłam jakieś 5 lat. Jak doszłam do całej paczki dziennie, powiedziałam stop. Zaczęłam też się przyłapywać na tym, że śmierdzę. Rzuciłam z dnia na dzień. Bez żadnej suplementacji. Miałam dwie apki 'Smoke Free' i 'I don't smoke'. Fajnie pokazują małe sukcesy i oszczędności.
Warto spróbować. Odkąd nie palę, czuję się dużo lepiej i mam więcej energii. Ale wiem, jak to trudno zrezygnować z tego porannego papierosa. Chcesz rzucić?
Ja już też ,Ja bym chciała bliźniaki [emoji7]
2 tabletki po 50 mg dziennie od 2do 6 dnia cyklu.A jaką dawkę zażywałaś ?
To podobnie jak ja. Tylko że mi kazano od 3 dc przez 5 dni brać. Ciekawa jestem czy na następny cykl zmniejszą do 1 piguły. A pytałaś lekarza ile cykli na clo będziecie działać?2 tabletki po 50 mg dziennie od 2do 6 dnia cyklu.