O'Hara
Fanka BB :)
Raczej nie da rady pokojowo.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Albo czekać aż się moje dzieci porodzą, wtedy jej dzieci będą już spore i... tez będę matka bezstresowo wychowująca dzieci [emoji41] zemsta będzie słodka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej nie da rady pokojowo.
Zgadzam się !Poza tym nie zwalajmy na ADHD itd, te dzieci sa zupełnie zdrowe. Myśle ze nie w każdym ale w większości wypadków ADHD to wymówka dla mam które nie ogarniają.
Zgadzam się !
No właśnie, musisz dorobić się swoich dzieci, najlepiej dwójki od razu i wtedy u Ciebie będzie wesoło, nie tylko w dzień ale też i w nocy przynajmniej przez kilka pierwszych miesięcyAlbo czekać aż się moje dzieci porodzą, wtedy jej dzieci będą już spore i... tez będę matka bezstresowo wychowująca dziecizemsta będzie słodka![]()
![]()
Mam 3 latka i uwierz że do kaloryfera go nie przywiążeAlbo czekać aż się moje dzieci porodzą, wtedy jej dzieci będą już spore i... tez będę matka bezstresowo wychowująca dzieci [emoji41] zemsta będzie słodka![]()
W takim razie życzę Ci jak najszybciej zostać mamą. Wtedy zobaczysz , że nie których rzecz nie przeskoczysz choć nie wiem jaką idealną mamą będziesz chciała byc.Dziewczyny, ja wszystko rozumiem. Wsiadlyscie na mnie jak te wszystkie mamy z bloku [emoji12]
Ja nie mówię żeby przywiązywać czy kneblować dzieci, czy ze wogole się w domu nie bawić. Problem polega na tym ze to jest cały Boży dzień od 6:30, powtarzam w tygodniu mnie to nawet noe obchodzi ale to już 4 lata jak się w weekend nie możemy wyspać. Nie uważam żeby to było normalne koniec kropka![]()
W takim razie życzę Ci jak najszybciej zostać mamą. Wtedy zobaczysz , że nie których rzecz nie przeskoczysz choć nie wiem jaką idealną mamą będziesz chciała byc.