O'Hara
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Pozytywne myślenie nas ratuje! Odebrałam dzisiaj wyniki TSH spadła do 2.3
To chyba dobrze, nie? Ja miałam 4,80 [emoji849] po eutyroxsie mi spadło do 1,3 ponoć idealnie ale jakoś nic to noe dało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze. Pozytywne myślenie nas ratuje! Odebrałam dzisiaj wyniki TSH spadła do 2.3
To czemu nie mozesz zajsc? Znasz przyczyne?To chyba dobrze, nie? Ja miałam 4,80 [emoji849] po eutyroxsie mi spadło do 1,3 ponoć idealnie ale jakoś nic to noe dało![]()
To czemu nie mozesz zajsc? Znasz przyczyne?
Rozumiem. My rok się staramy. Ale pierwsze co to kazał mnie i męża zbadać. Ja hormony maz nasienie. Niby też wszystko ok. Tylko u mnie to tsh.
A ja wycielam dynię z tego wszystkiego. Trochę paszcza za duza...
Przecież zawsze możesz wejść z nim i mu pomóc. Po za tym z reguły to są oddzielny pokoik także napewno nie w pokoju lekarza.No u nas tez rok zaraz będzie tylko ze mój kochany współmałżonek powiedział, ze wolałby cytuje: „żeby mi na żywca jaja cięli niż walić sobie gruchę w pokoiku u lekarza” [emoji23] No ale poszliśmy na kompromis, ze jak do nowego roku nic to pójdzie i jednak sobie zwali ta gruchę))
Wiesz co dla mojego też to bylo trudne. Nie przyznał się wprost Ale widziałam to po nim. Ale ku mojemu zaskoczeniu podszedl do sprawy naprawde profesjonalnie. Było ciężko bo mówił ze nie mógł się skupić. Ale dał rade☺ wkoncu robił to dla nas...No u nas tez rok zaraz będzie tylko ze mój kochany współmałżonek powiedział, ze wolałby cytuje: „żeby mi na żywca jaja cięli niż walić sobie gruchę w pokoiku u lekarza” [emoji23] No ale poszliśmy na kompromis, ze jak do nowego roku nic to pójdzie i jednak sobie zwali ta gruchę))
Przecież zawsze możesz wejść z nim i mu pomóc. Po za tym z reguły to są oddzielny pokoik także napewno nie w pokoju lekarza.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom