reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam 23 lata moja historia jest smutna bo pierwsze dziecko straciłam w 37 tygodniu ciąży to była śmierć wewnątrz maciczna w lutym tego roku strasznie to przezyłam wiecie wszystko juz było gotowe i w ogóle ciaza była książkowa.. dostaliśmy zielone światło i przyszla nowa nadzieja. Dlatego tak bardzo wierzę że się udało :) Owulacje miałam jakoś 11-14 nie wiem dokładnie kiedy ale śluz i wszystkie objawy były w tych dniach :)
Współczuję straty. Wiem co czujesz ja miałam ciążę obumarłą w 9 tygodniu.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też mam 10 dni do okresu. Trzymam za nas kciuki

Kiedy będziesz testować? Ja zamierzam poczekać do momentu kiedy @ będzie się spóźniać. Nie wiem czy mi to wyjdzie, ale chciałabym żeby od razu wyszły 2 krechy a nie takie domyslanie się. Nawet mam w domu tylko jeden test żeby nie kusiło. Poza tym... chciałabym taki ewidentny test pokazac mężowi i zrobic mu niespodziankę. Kupiłam nawet w necie takie body niemowlęce z napisem "rock baby" (wiadomo jakiej muzyki słuchamy;)) żeby dać mu z testem w prezencie, ale teraz nie wiem czy nie zapeszylam. A jak się okaże ze będziemy się starać latami (moi rodzice starali się 10 lat) albo ze nie możemy mieć dzieci? Kurde schizuje już....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

37tydzien..nawet nie mogę sobie tego wyobrazić! Współczuję.. I mocno trzymam kciuki [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 23 lata moja historia jest smutna bo pierwsze dziecko straciłam w 37 tygodniu ciąży to była śmierć wewnątrz maciczna w lutym tego roku strasznie to przezyłam wiecie wszystko juz było gotowe i w ogóle ciaza była książkowa.. dostaliśmy zielone światło i przyszla nowa nadzieja. Dlatego tak bardzo wierzę że się udało :) Owulacje miałam jakoś 11-14 nie wiem dokładnie kiedy ale śluz i wszystkie objawy były w tych dniach :)

Bardzo mi przykro!:(

Oj strasznie mi przykro :( Straszne. Trzymam kciuki, żeby się teraz udało i wszystko skończyło się szczęśliwie.
No właśnie u mnie śluz też był taki typowo płodny ale kto to wie czy w ogóle do owu doszło. Brałam anty około 12 lat z małymi przerwami i to mnie teraz martwi.

Kiedy będziesz testować? Ja zamierzam poczekać do momentu kiedy @ będzie się spóźniać. Nie wiem czy mi to wyjdzie, ale chciałabym żeby od razu wyszły 2 krechy a nie takie domyslanie się. Nawet mam w domu tylko jeden test żeby nie kusiło. Poza tym... chciałabym taki ewidentny test pokazac mężowi i zrobic mu niespodziankę. Kupiłam nawet w necie takie body niemowlęce z napisem "rock baby" (wiadomo jakiej muzyki słuchamy;)) żeby dać mu z testem w prezencie, ale teraz nie wiem czy nie zapeszylam. A jak się okaże ze będziemy się starać latami (moi rodzice starali się 10 lat) albo ze nie możemy mieć dzieci? Kurde schizuje już....

Ja też mojemu kupiłam bodziaka i dałam z testem [emoji7]
Będzie dobrze.. I nie wmawiaj sobie że kupnem bodziaka zapeszyłaś to na szczęście tak nie działa:p

Ja nigdy nie brałam tabletek w pierwszej ciąży udało się odważy wiec mam nadzieje ze i teraz tak będzie jutro zrobię test i zobaczymy może akurat się coś pojawi bo juz nie mogę się doczekać :) będę musiała być teraz na lekach do końca ciąży zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi ale czego się nie zrobi dla dziecka ❤
Olaaa7 - nie martw sie myśl pozytywnie będzie dobrze trzymam kciuki ✊

Nie przejmuj się na zapas :) zobaczysz, że Wam się uda :) Myślę, że nie ma czegoś takiego jak zapeszanie ;) co ma być to będzie :)

Ja też mojemu kupiłam bodziaka i dałam z testem [emoji7]
Będzie dobrze.. I nie wmawiaj sobie że kupnem bodziaka zapeszyłaś to na szczęście tak nie działa:p

Oby! Ja to jestem panikara... Dobrze ze w tym tygodniu mam dużo obowiązków w pracy, no i święto w przyszłym tygodniu, to może mi szybciej zleci. Może...

Ale mnie to tez denerwuje, ze jakby nie wyszło to znów miesiąc w plecy...

Ostatnia edycja:
reklama
2
Ja nigdy nie brałam tabletek w pierwszej ciąży udało się odważy wiec mam nadzieje ze i teraz tak będzie jutro zrobię test i zobaczymy może akurat się coś pojawi bo juz nie mogę się doczekać :) będę musiała być teraz na lekach do końca ciąży zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi ale czego się nie zrobi dla dziecka ❤
Olaaa7 - nie martw sie myśl pozytywnie będzie dobrze trzymam kciuki ✊
Oj przykro mi:(
Moja znajoma straciła dziewczynke w 37tyg. Nie wiadomo co bylo przyczyna
Zaraz po tym zaszla w ciaze z synkiem i wszystko dobrze takze tu podniose cie na duchu

Co do porodu Zgadzam sie z Aga!
Ja nie chce żadnego znieczulenia. Tym bardziej miedzy kregi. Nikt mi nie da 200% gwarancji ze nie bede miec efektów ubocznych nie wiem
To nie trwa wiecznie. Da sie rade i ja tak na to patrze.. a juz wiem co przezylam

Do góry