olaaa7
Fanka BB :)
Kochana to powodzenia jutro na wizycieTak się starałam raczej motywować i odpowiadać na pytania czy o testach owu czy o objawach jak ktoś pytał.. ale (co jest jak mówię trochę zrozumiałe) na niektórych nie działam za dobrze , a raczej fakt że się udało od razu nie działa motywyjaco tylko właśnie demotywujaco.. A tego bym nie chciała bo po co mam w kimś takie uczucia wzbudzać?
Nie wiem czy można tu pisać privy czy nie.. Ja pewnie będę tu zaglądać bo się zzylam ż Wami i będę Wam nadal kibicować ale za bardzo nie będę się udzielała chyba że ktoś się do mnie bd zwracał to wtedy..
A teraz zmykam zjeść śniadanie i poczytać trochęjutro pierwsza wizyta gin i muszę czymś zająć myśli
Do następnego!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A to, że Tobie się udało za pierwszym razem to akurat na mnie zadziałało pocieszająco i motywująco bo też nie tracę nadziei, że mnie też się może udać
boże, jaka to była ulga, móc znowu spać na brzuchu po porodzie :-) ja na długość karmienia rowniez nie narzekalam bo dość szybko wypracowałyśmy sobie system karmienia tzn wiadomo na poczatku to na żądanie ale jakos przesadnie dlugo to nie trwalo bo dosc szybko sie najadala....hehe najsłodszy widok to jak mloda podczas karmienia zasypiala a ja sie dopiero po chwili orientowalam