Elodia
Fanka BB :)
A co pierwsze wprowadzaliscie? My chyba marchewkę w 4 albo na poczatku 5 mies.Nooo do pol roku juz mieliśmy stale godziny cycowania i zaczelam z danej godzinie cycowania wprowadzac powoli rozne pposiłki inne..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co pierwsze wprowadzaliscie? My chyba marchewkę w 4 albo na poczatku 5 mies.Nooo do pol roku juz mieliśmy stale godziny cycowania i zaczelam z danej godzinie cycowania wprowadzac powoli rozne pposiłki inne..
Mam taką cichą nadzieję, że zgodnie z zapowiedziami jak już orzyjdzie co do czego, będzie chociaż trochę pomagalaPrzekichane. Praca na 24h i pomyslec, że znowu chcemy sie w to wpakować=) Elodia ty to jeszcze masz kapke fajniejsza sytuacje bo core masz juz samodzielniejsza=)
podputalam sie dziewczyn w pracy ktore juz maja dorosle dzieci i duza roznice wieku miedzy jednym a drugim, to wszystkie zgodnie odpowiedzialy, że u ich dzieci na zapowiedziach o pomocy przy maluchu się kończyło.
Jak rok to platny 80% a pol roku platny 100%NIby to taka praca 24h na dobę ale jaka przyjemna
Dziewczyny a jak to jest teraz z urlopem macierzyńskim? Ile może trwać, rok czy pół?
Jadl cyca na śniadanie 7:00,2sniadanie 10:00, 13: 00obiad, 16:00Podwieczorek 19:00 Kolacja i o 20:00 nynal sobie do snu i w nocy o 4:00 nynal.A co pierwsze wprowadzaliscie? My chyba marchewkę w 4 albo na poczatku 5 mies.
![]()
![]()
DziękiJak rok to platny 80% a pol roku platny 100%
![]()
![]()
Tez mi się wydaje, że nikomu tutaj nie przeszkadzasz, a jak sama napisałaś przez ten krótki okres czasu trochę się ze sobą wszystkie zżyłyśmyChwalcie się chwalcie a ja będę się cieszyła razem z Wami zobaczycie[emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom