agnesis
Fanka BB :)
U mnie 33, jutro mam gina ale pewnie za wczesnie na serduszko.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno za wcześnie, nawet bym nie robiła tak szybko USG bo nawet zarodka nie będzie widać, ani pęcherzyka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 33, jutro mam gina ale pewnie za wczesnie na serduszko.
Dzol i evree super bety.Gratuluję!Przesylajcie nam fluidki ciążowe aby nam się udało jak najszybciej zajsc.
dzol bardzo wcześnie masz tego lekarza.Nie wiem czy cokolwiek będzie widać na tym etapie na usg.
A ja zmieniam od dziś nastawienie.Muszę zacząć myśleć optymistycznie.Jak ma przyjść do mnie dzieciątko skoro jestem zrezygnowana. Mój synuś ostatnio nawet modli sie o braciszka.
Pięknie rośnieWłaśnie odebrałam betę - 1222,2. W piątek było 175...![]()
jak ucho?Dziękuję, zastosowalam, strasznie bulgotalo w uchu, może pomoże bo pod wieczór czuje się gorzej,
Ja zamawilam sobie wlasnie testy ciążowe na allegro bo jakbym już miała w domu to bym testowala za szybko
Grozisz mu?! [emoji23][emoji23][emoji4]Tez licze na te fluidki
Powiedzialam mezowi ostatnio ze albo do jesieni bede w ciazy albo bierzemy szczeniaka. I szczura. Mam nadzieje ze sie przestraszyl
Grozisz mu?! [emoji23][emoji23][emoji4]
Karola, a który to dzień cyklu, ja dziś też miałam jedna kreche ale południowy mocz był, testy kupiłam na allegro, może w środę będą to dopiero w czwartek zatestujeZobacz załącznik 762261
Dupa, myslicie, ze za wczesnie czy nawet juz nadziei mam sobie nie robic?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom