Elodia
Fanka BB :)
Egzorcysta w wersji reżyserskiej bez wycętych scen to dopiero horror - laleczka Chucky to przy Egzorcyście komedia :-)Bu haha,to ja mam to samo, a horrorow nie lubie za bardzo strachliwa jestem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Egzorcysta w wersji reżyserskiej bez wycętych scen to dopiero horror - laleczka Chucky to przy Egzorcyście komedia :-)Bu haha,to ja mam to samo, a horrorow nie lubie za bardzo strachliwa jestem![]()
Na starczkach 2018 nie napewno. Ale może 2013A dziekujeWasze tez wypije
![]()
My sie chyba juz gdzies spotkalysmy, chyba na staraczkach 2018? tylko mialas inne zdjecie?
Dawaj pomysl wynaleziemy teleport i wszystkie w jednym miejscu naraz sie znaidzjemyAha no i zapomnialam najwazniejsze dodac, ze to spotkanie z brzuchami albo wozkami co kto woli
O matko ja chyba nie powinnam pic w samotnosci bo glupoty wygaduje ale kuzwa nie che mi sie 2 godziny na mojego czekac![]()
To mu powiedz :-) ja mojwmu M powiedzialam i nawet sie nie czepia jak siedze dluzsza chwile z telefonem w lapie tylko sie wrecz pyta co tam te baby ciekawego piszą heheDziewczyny, spadam bo małżon się sadzi, ze ciagle z tym telefonemjeszcze mnie będzie o zdradę posądzał bo nie powiedziałam mu o forum
![]()
Nie bo ja jestem dosyc krotko tutaj, ale najpierw chwile bylam na staraczkach 2018 bo tu cisza byla a pozatym myslalam ze chodzi o to ze dzieci w 2018 sie urodza a nie dopiero starania w 2018Na starczkach 2018 nie napewno. Ale może 2013
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To papa milej nockiDziewczyny, spadam bo małżon się sadzi, ze ciagle z tym telefonemjeszcze mnie będzie o zdradę posądzał bo nie powiedziałam mu o forum
![]()
Nie tam mnie nie było.Nie bo ja jestem dosyc krotko tutaj, ale najpierw chwile bylam na staraczkach 2018 bo tu cisza byla a pozatym myslalam ze chodzi o to ze dzieci w 2018 sie urodza a nie dopiero starania w 2018
A myslalam,ze ty bylas tez przez chwile, tylko zaciazylas i na watek ciazowy sie przenioslas, ale moze to nie ty tylkoinna Ewcia![]()
To mu powiedz :-) ja mojwmu M powiedzialam i nawet sie nie czepia jak siedze dluzsza chwile z telefonem w lapie tylko sie wrecz pyta co tam te baby ciekawego piszą hehe
![]()
![]()