reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha no mi teraz jakby się udało termin na 31 sierpnia ale ze drugie też CC , dziś byłam u swojego ginekologa i się jeszcze upewniłam [emoji23] to termin byłby kilka dni wcześniej :) to między dziećmi byłoby praktycznie idealnie 4 lata różnicy

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
31sierpnia? Juz???? To jak to Ci wychodzi.. ja liczylam ze jak uda mi sie w nastepnym cyklu a zaczne go w okoliczach 18listopada to termin bede miala na 25 sierpnia??? (O-o)

Aaa juz doczytalam ze sie poprawilas =D hahha za szybko odpisuje

reklama
Na samą myśl o porodzie mi slabo ale to tylko chwila w bólu jest....zobaczymy w zasadzie jaki poród mnie czeka bo byc moze uda sie sn a moze mnie czekac cesarka (mam hpv i różne źródła różnie podają tzn że jedynie cesarka albo sn jak najbardziej możliwy). A i tez do samej ciąży podchodzę świadomie, bo ciąża z młodą była nieplanowana.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Myślę że jak masz swojego ginekologa to będzie wiedział jak Cię poprowadzić i jak rozwiązać ciążę :*
Moja pierwsza ciąża była planowana ale ze pierwsza to była to jedna wielka niewiadoma. Teraz to już inaczej [emoji14]

31sierpnia? Juz???? To jak to Ci wychodzi.. ja liczylam ze jak uda mi sie w nastepnym cyklu a zaczne go w okoliczach 18listopada to termin bede miala na 25 sierpnia??? (O-o)

Aaa juz doczytalam ze sie poprawilas =D hahha za szybko odpisuje
Hehe nie za szybko odpisujesz tylko strasznie z opóźnieniem się posty wyświetlają tu na forum :( myślałam może o jakiejś grupie staraczek na FB też bo nie ma tam nic konkretnego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry