olaaa7
Fanka BB :)
HahaZ tych lepszych objawów ciąży! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jest! Jest!
Moje cycki wkoncu nabierają kształtów hahahaha
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HahaZ tych lepszych objawów ciąży! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jest! Jest!

Szansa zawsze jest i nadzieję też trzeba miećZrobiłam test bo zaczął bardzo bolec mnie jajnik jeden. Wyszła gruba krecha wiec szybko mena wzięłam pokazałam mu kreseczki i starankapotem Ok 23 zrobiłam drugi test i już ta kreska nie była tak mocna tylko równa z testową. Wiec mam ciche nadzieje, że mogą być szanse. Na drugi dzień już nie bolało tylko co jakiś czas takie dziwne kłucie jakby igiełką w tym jajniku w którym dzień wcześniej był taki ból.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szansa zawsze jest i nadzieję też trzeba miećto trzymam kciuki
![]()
Nawet wymioty zniosę hahahahHaha [emoji14] mnie też by to ucieszyło![]()
Mnie mama zawsze mówiła, ze po dziecku mi urosną a ka glupia wierzyłam[emoji23] jak karmilam to miałam bogate C wiec pokupowalam stanikow C jak glupia bo przeca zostac mi takie miały...i co...teraz mam mniejsze niz przed ciążą a staniki poszły do pck[emoji1][emoji1][emoji1]Z tych lepszych objawów ciąży! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jest! Jest!
U mnie to samo, długo nie nacieszyłam się fajnym większym biustemMnie mama zawsze mówiła, ze po dziecku mi urosną a ka glupia wierzyłam[emoji23] jak karmilam to miałam bogate C wiec pokupowalam stanikow C jak glupia bo przeca zostac mi takie miały...i co...teraz mam mniejsze niz przed ciążą a staniki poszły do pck[emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, moze dlatego moi pacjenci z poczatku uwazaja ze sympatyczna jestem,a potem okazuje sie ze jestem szorstka jak szczota druciana=D