Ewarut
Fanka BB :)
Będzie dobrze zobaczyszNiestety męczy4 antybiotyk, nic już nie pomaga... jestem przerażona ale staram się źle myśli odganiać od siebie!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrze zobaczyszNiestety męczy4 antybiotyk, nic już nie pomaga... jestem przerażona ale staram się źle myśli odganiać od siebie!
O kurczę... ale jak fasolka zdrowa to i silna więc sobie poradzi, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrzeNiestety męczy4 antybiotyk, nic już nie pomaga... jestem przerażona ale staram się źle myśli odganiać od siebie!
Mierzona gdzie ??Dziewczyny tempka wzrosła do 38 a było 37,5 rano....
Dowcipnie mierzoneMierzona gdzie ??
ZoskaToska a jaki byl sluz dzien wcZeśniej???
Wyatarczy ze bedzie wodnisty i juz uznawany kest za plodny
Nie nie, cwicze co dwa dni. A najlepiej mi idzie jak meza w domui nie ma. Dzis bede cwiczyla=)Super, no mówiłam, że dziś szczęśliwy wtoreka ćwiczysz codziennie czy tylko w określone dni? Właśnie powinno się zaczynać stopniowo, bo jak się od razu za mocno przeforsujesz to później się tylko zrazisz do ćwiczeń, także oby tak dalej
![]()
Ta męska pewność siebie [emoji1]Już dostał, wyszłam z łazienki i mu mówię, że dostanie nagrodę pocieszenia, trochę był zaskoczony ale stwierdził że on wiedział że się uda za pierwszym razem![]()
Dowcipnie mierzone
Aaaaa zmierzylas pozniej dzis tak..pierwszy raz rano przed wstaniem? Ma prawo wzrosnac choc ja tak wysokiej nie mialam jeszczeDowcipnie mierzone
No to owulka mogla wystapic do 15/16dcOd 12dc do 14 był wodnisty a przy samej szyjce ciągnący. W 14dc był przez dwie godziny ból jajnika kłujący ciągnący potem 15dc cyklu tylko takie kłucie jak szpilką i już śluz biały bardzo błyszczący w dodatku dziś w nocy tak mnie siedziały sutki ze az mnie to obudziło
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zaraz p[o wstaniu z łózka była 37,5 a po jakiś 4 godzinach 38 , ale wyczytałam , że ruch zwieksza tempke, dlatego najbardziej wiarygona jest z rana. 27dc @ 02,11Aaaaa zmierzylas pozniej dzis tak..pierwszy raz rano przed wstaniem? Ma prawo wzrosnac choc ja tak wysokiej nie mialam jeszczektory to dc na ile?