MotylkowaOna
Fanka BB :)
Korzystam z aplikacji :/
Jedyny tego minus że często wyskakuje mi błąd i trzeba się zalogować powtórnie
Jedyny tego minus że często wyskakuje mi błąd i trzeba się zalogować powtórnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi gin progesteron kazał mierzyć między 21-23 dc, jak raz zadzwoniłam i powiedziałam że nie dałam rady bo w pracy musiałam być i czy mogę 25dc to powiedział że czekać do następnego cyklu bo w 25 wyniki będą niemiarodajne. A prolaktyne miałam robić obojętnie kiedyU mnie dupa. Test begatywny. Czekam juz tylko na @.
Wypadaliby zbadac prolaktyne i progesteron bo juz pol roku mija a my znowu nic...moj m powiedzial ze badac sie nie bedzie bo dwoje dzieci ma i nie chce walczyc o kolejne w desperacji. Jak nam pisane to bedzie. Zreszta ma racje, bo ani pod inseminacje ani pod invitro podchodzic nie zamierzamy to wiedza na temat nasienia nam zbedna...
Napiszcie mi w ktorym dc badalyscie hormony... moj gin ma terminy dopiero w sierpniu a ja nie chce tracic cyklu... nie chce ni sie tez ooglowacjakos wiem ze miedzy 3-5 dc i pozniej iles po owu....
Luxi piekny brzunio*
*
Karola rozkreca sie cos u ciebie?
Cześć Kochane,
ja na chwilę z krzaków: testy nadal negatywne :-(
Oo, trzymam kciuki! Kiedy termin @?jeny dziewczyny zauważyłam na papierze nitki krwi takiej żywej czerwonej, w środku czysto.
Może to zagnieżdżenie, pierwszy raz tak mi się zdarzyło.
Wiem że trochę to śmieszne, tak bardzo bym chciała
![]()
![]()
czytalyscie na lutowkach o Fabimamie?
Boze![]()