Elodia
Fanka BB :)
Hehe to moze od nowego roku jakis nowy wątek któraś stworzy :-)albo dla stałej ekipy jakiś prywatny ewentualnie czy coś.Stworzymy sobie wątek ''Staraczki ciąg dalszy...''
[emoji23]
...marzenia mają wielką moc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe to moze od nowego roku jakis nowy wątek któraś stworzy :-)albo dla stałej ekipy jakiś prywatny ewentualnie czy coś.Stworzymy sobie wątek ''Staraczki ciąg dalszy...''
[emoji23]
Coś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Hehe to moze od nowego roku jakis nowy wątek któraś stworzy :-)albo dla stałej ekipy jakiś prywatny ewentualnie czy coś.
![]()
![]()
Coś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Na noc? Trzyzmianówka? Na magazynie jakimś robisz? :-)Coś trzeba pomyśleć. A tym czasem moja mądra głowa wczoraj wymyśliła, że wydepilujeę sobie wąsik woskiem. Pierwszy raz to robiłam, ale wcześniej naogladalam się filmików na you tubie i dzisiaj na noc do roboty pójdę z opuchnietymi wąsami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
W piekarni robie. Do tej pory robiłam na 18 do 2. A teraz gościnnie na inny dział idę. Pierwszy raz od 5 lat jak po wychowawczym wróciłam idę na nockę.Na noc? Trzyzmianówka? Na magazynie jakimś robisz? :-)
Ja kiedyś ak mi jakas opryszczka wyskoczyla na wardze to probowalam to jak pryszcza wycisnac i w efekcie wygladalam jak wampir ktory świezo co wyssal z ofiary krew.
![]()
![]()
Śliczne :-) dlugo czekaliscie na zrobienie? A jaki mniej wiecej koszt za obie? I jaka próbka złota?Są [emoji7][emoji7][emoji7]
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakoś przetrwasz :-) pomyśl o tym że ja co trzy tygodnie mam po 3-6 nocek zależy jak produkcja idzie :-) to moze Ci troche lzej bedzieW piekarni robie. Do tej pory robiłam na 18 do 2. A teraz gościnnie na inny dział idę. Pierwszy raz od 5 lat jak po wychowawczym wróciłam idę na nockę.
Piękne [emoji7]Są [emoji7][emoji7][emoji7]
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakoś nie wróżę sobie źle na tych nocach. Bedzie to dla mnie rozrywka, bo bede robić co innego niż przez 5 lat.Jakoś przetrwasz :-) pomyśl o tym że ja co trzy tygodnie mam po 3-6 nocek zależy jak produkcja idzie :-) to moze Ci troche lzej bedzie
![]()
![]()