reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde w środę mam dostac @ i juz mnie nosi...[emoji20] brzuch ciagle boli, piersi , plecy... ale wiadomo, że wszystko to moze oznaczac rownie dobrze @ jak i ciążę. Przewalone mamy i tyle[emoji30] kota do glowy mozna dostac, jedyne co mam dziwnego tym razem to takie kłucie w brzuchu, czasami naprawdę mocne, wczesniej nie mialam tego...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj. Ja mam @ dostac w piątek tak że równo jedziemy. Mnie od 17 dc dziwne objawy męczą, przez dwa ostatnie dni cyce mnie nie bolaly a od wczoraj są jak donice wielkie.no i dzisiaj ponownie mnie bolą. Dziwne to jest u mnie bo nigdy nie mialam tak że cycki bolaly, przestaly i znowu bolą. A sutki mam caly czas wrazliwe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tez mnie jakas rezygnacja łapie :-) fajnie by bylo no ale....jedyny plus mojego nastroju że mimo obserwacji objawów jeszcze nie ześwirowałam tak jak ostatnio.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witaj. Ja mam @ dostac w piątek tak że równo jedziemy. Mnie od 17 dc dziwne objawy męczą, przez dwa ostatnie dni cyce mnie nie bolaly a od wczoraj są jak donice wielkie.no i dzisiaj ponownie mnie bolą. Dziwne to jest u mnie bo nigdy nie mialam tak że cycki bolaly, przestaly i znowu bolą. A sutki mam caly czas wrazliwe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Tzn ze kazdy cykl inaczej sie objawia? Robilas notatki z tych wszystkich cykli?

Mnie wczoraj bardzo piersi bolaly co mi sie nie zdarzalo ale wiem ze co rusz cos nowego takze luz .... Temp. Tez inaczej

A sluz podobniez wystarczy z jedna cecha plodna jak wodnisty.przejrzysty.rozciagliwy .sliski.mokry ..

Leze w wannie.....mmm tylko mi lampki wina brakuje:rolleyes2:

Tzn ze kazdy cykl inaczej sie objawia? Robilas notatki z tych wszystkich cykli?

Mnie wczoraj bardzo piersi bolaly co mi sie nie zdarzalo ale wiem ze co rusz cos nowego takze luz .... Temp. Tez inaczej

A sluz podobniez wystarczy z jedna cecha plodna jak wodnisty.przejrzysty.rozciagliwy .sliski.mokry ..

Leze w wannie.....mmm tylko mi lampki wina brakuje:rolleyes2:
Notatli robilam i wiele objawow mi sie przez kilka cykli powtarzalo ale pierwszy raz od początku staran mam cyce jakby wieksze i bolące swędzące i wrażliwe sutki. A tal to podbrzusze mnie boli w kazdym cyklu z tym że w tym cyklu zaczelo mnie kluc itp juz 17dc, a od dwoch czy trzech dni podbrzusze pobolewa i kluje mnie codziennie, a najbardziej jak leże. Wtedy czuję jakby hmmm bezbolesne skurcze i tak jakby jakies naciąganie/rozciąganie? To ostatnie tez pierwszy raz notuję. No i kremowo mleczny śluz, bardzo gęsty. Zwykle w tej fazie cyklu mialam śluz tylko lekko zabarwiony mlecznie i bylo go strasznie duzo a teraz to raz Sahara raz Niagara. No i nastroj mam o wiele bardziej spokojny niz zwykle przed @. Nawet kłótnia z M mnie nie poruszyla na tyle żeby sie wnerwic. No dziwnie spokojna jestem. Moze po prostu cykl inaczej niz zwykle mi sie objawia....cholera wie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam witam wieczorowa pora, w koncu mam spokoj, jeszcze tylko mloda umyje i poloze spac, dzisiaj cos podzialamy. Test owu dalej negatywny, wg aplikavcji owulacje powinnam miec 17 dnia cyklu, dzisiaj jest 11 czyli za jakies 4-5 dni test powinien wyjsc pozytywny. W ogole stresuje sie juz ta wtorkowa wizyta u gina, schizuje sie ze po tym poronieniu nie bede miala owulacji, niech mnie ktoś palnie w łeb :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry