KatiNails
Fanka BB :)
A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywnyBleee....cos mnie mdlic zaczelo :-/ ale czasami tak mam przed @.
![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywnyBleee....cos mnie mdlic zaczelo :-/ ale czasami tak mam przed @.
![]()
![]()
Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko okDZiewczyny czy warto umówić sie na podglądnie cyklu?
mnie też dalej brzuch boli, tak jak na @ a czasami ciągnie dziwnie po bokach, takie kłucie...od wczoraj raz na jakiś czas mam takie dziwne kłucie też tam na dole... piersi też bolą ,czasami same sutki a czasami tak dziwnie pieką mnie praktycznie całe ...[/QUOTE]Takie jakieś skurcze w podbrzuszu mam. To nawet nie jest jak zwykły ból przed @., tylko ból połączony ze skirczem albo jakimś ściskiem czy naciąganiem w środku. Grrrr. Że tez objawy wskazujace na jedno bądź drugie nie mogą być jednoznaczne.
![]()
![]()
Ja tylko prywatnie , nie wyobrażam sobie isc do innego ginaTeż mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko okNo ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.
Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
Ja właśnie nie wiem co robić, póki co idę z nfz, zobaczę jak będzieTeż mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko okNo ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.
Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
Ja bym nawet takie mdłości byla w stanie przetrwac jesli by to mialo oznaczac ciążę. Kurka moze to dlatego ze dzisiaj w drodze wyjątku kawę wypilam. Glupia sprawa bo jakies glupie zaparcia mam od paru dni a po kawie....no konczyc nie bede hehe tylko efektwm ubocznym sa mdlosci.A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywny
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz w pracy wykupiony pakiet prywatnej opieki medycznej u. Np Allianz czy czyms innym?Ja właśnie nie wiem co robić, póki co idę z nfz, zobaczę jak będzie![]()
No i ja na NFZ i mam fajnego lekarza,ordynatorem jest w szpitalu, no zobaczę jak będzie później. Jak bym zaszła w ciążę to spokojnie bym u niego prowadziła ją.Ja właśnie nie wiem co robić, póki co idę z nfz, zobaczę jak będzie![]()
Mnie od 17 dc czyli w zasadzie od 8 dni bolą i szczypią sutki czego wczesniej nie mialam. I taki scisk i rozpychanie w podbrzuszu.mnie też dalej brzuch boli, tak jak na @ a czasami ciągnie dziwnie po bokach, takie kłucie...od wczoraj raz na jakiś czas mam takie dziwne kłucie też tam na dole... piersi też bolą ,czasami same sutki a czasami tak dziwnie pieką mnie praktycznie całe ...
już chciałabym już wiedzieć na czym stoję i jak się sprawy mająMnie od 17 dc czyli w zasadzie od 8 dni bolą i szczypią sutki czego wczesniej nie mialam. I taki scisk i rozpychanie w podbrzuszu.
![]()
![]()