Ewarut
Fanka BB :)
To ile do@ albo najlepiej ile się spóźnia?I kolejny dzien do przodujeszcze trochę
oby ta małpa nie przyszła :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ile do@ albo najlepiej ile się spóźnia?I kolejny dzien do przodujeszcze trochę
oby ta małpa nie przyszła :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A nóż widelec podwójna?No u mnie rano negatywny. Wczoraj rano testy podobnie wyszly. Popołudniu mocniejsza ale nadal słabsza niż kontrolna. Jajnik już nie boli , a znów mnie przezroczysty ciągnący śluz zalał. Więc a nóż widelec
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ile do@ albo najlepiej ile się spóźnia?
Rób test6 dni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ile do@ albo najlepiej ile się spóźnia?
Będzie git zobaczysz [emoji2][emoji3]Ja za 5 dni @. Niby nie nastawiam się ale od wczoraj mam jakis dziwny posmak w ustach. Ni to metaloczny ni to gorzki ale conajmniej dziwny.
![]()
![]()
Kurde się okaże :-) ale najchetniej to bym caly czas spała chociaz to akurat malo wiarygodny objaw bo jak juz koedys wspominalam, straszny śpioch ze mnie.Będzie git zobaczysz [emoji2][emoji3]
Trzymam kciuki mocno. Musi się udać lipcowki czekają na Ciebie...[emoji16]Kurde się okaże :-) ale najchetniej to bym caly czas spała chociaz to akurat malo wiarygodny objaw bo jak juz koedys wspominalam, straszny śpioch ze mnie.
![]()
![]()
Sama się w lipcu urodziłam:-) ...no ale zobaczymy. Najwyzej sierpniowki albo wrześniowki też będą czekać :-) kurka ale wolalabym lipiec albo wrzesien bo w sierpniu ślub akurat w terminie teoretycznego porodu tak juz sobie orientacyjnie liczylam :-) tak czy siak, do ślubu albo z niemowlaczkiem albo z brzuchem najwyzej pojde :-)Trzymam kciuki mocno. Musi się udać lipcowki czekają na Ciebie...[emoji16]