Elodia
Fanka BB :)
Masz jeszcze? Wyślij mi :-) pysznie brzmi a gruszki bardzo lubięA ja wlasnie zjadłam cały słoik marynowanych gruszek, Boże było pyszne [emoji7][emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz jeszcze? Wyślij mi :-) pysznie brzmi a gruszki bardzo lubięA ja wlasnie zjadłam cały słoik marynowanych gruszek, Boże było pyszne [emoji7][emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Idzie dostac do glowy przez te niepowodzenia:/Ja przez pierwsze kilka cykli tak mialam tzn po owulce od razu radość że na pewno się udało i potem gigantyczna deprecha bo przyszła @. A teraz to mam na odwrót - myślenie, że raczej się nie udało xD
![]()
![]()
Jak się decydował na związek i dzieci to miał świadomość że opieką będziecie się dzielić. To już nie te czasy kiedy kobieta ma caly dom i dzieci na głowie :-) może jest zmęczony tym remontem tez....u nas też celibat ale to z powodu sobotniej akcji z telefonem. Chcialabym wytrzymac z celibatem do @ albo pozytywnego testu ale nie wiem czy tyle wytezymam heheheElodia troszkę tak. Nic przy dzieciach nie pomaga. Ja rozumiem remont remontem podziwiam go że wraca zmęczony z budowy i dalej tu robi. Co prawda dziś w pracy nie był bo padało. Wiem że się stara
Że samo się nie zrobi
Ale kurde. Musi w końcu te zrozumieć że dzieci są wspólne. I że też przy nich potrzebuje pomocy. Ciężko to do niego dociera więc zobaczymydziś 3 dzień celibatu
już widzę że go nosi hahahah
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mam. Wykryl mi we wrzesniu na usg i przepisal leki Siofor 500 i biore 2 razy dziennie. No i odrazu tez zalecil brac ten Ovarin.Nie do konca. Tzn jak miesiac przed zajsciwm w ciaze bylam.na usg, to lekarz powiedzial ze mam liczne pecherzyki i nie wyglada to za dobrze. Przepisal mi metformine. Miesiac pozniej bylam juz w ciazy i nie zrobilam zbadal LH i FSH.
Jutro mam wizyte to sie dowiem.jak teraz po tym poronieniu moje jajniczki wygladaja
A Ty masz? Jakie leki przyjmujesz?
Moze taka przerwa dobrze wam zrobi :-) na jalosc zolnierzyków :-)Anja wytrzymam. Zresztą.
Jest mi wstyd
Bo moje libido teraz jest równe 0
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia ale @ookatkaoo1993 juz jest w ciazy wiec teraz zolnierzyki im nie sa potrrzebneMoze taka przerwa dobrze wam zrobi :-) na jalosc zolnierzyków :-)
![]()
![]()
Ja piernicze faktycznie hahaha boże, co ta starość robi z pamięcią [emoji28] [emoji16]Elodia ale @ookatkaoo1993 juz jest w ciazy wiec teraz zolnierzyki im nie sa potrrzebne![]()
Hahahahaha zakrecona JustynaJa piernicze faktycznie hahaha boże, co ta starość robi z pamięcią [emoji28] [emoji16]
![]()
![]()
Hahahahaha zakrecona Justyna![]()
ktoś musi być zakręcony bo by bylo nudno