Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja wlasnie tez bralam siofor 500 dwa razy dziennie. Zobaczymy czy znowu bede.musiala go brac... dam zanac :*Tak mam. Wykryl mi we wrzesniu na usg i przepisal leki Siofor 500 i biore 2 razy dziennie. No i odrazu tez zalecil brac ten Ovarin.
A Ty po wizycie daj odrazu znac bo ciekawi mnie co Ci lekarz powie.
Tez tak mam przed @ ze mieszam slodkie ze slonym czy kwasnym a teraz odziwo nie mam parcia na jedzenie a wrecz jadlowstretKurka. Wczesniej mnie mdlilo i mialam dziwny posmak w ustach a teraz zjadlam kolejno - princessę kokosową, draże kokosowe a teraz wpieprzam kabanosy z sosem sriracha - okrutnie ostry. Ale przed @ tez tak czasami mam tak ze nie biore tego jako jakis objaw.
![]()
![]()
Ale tabletki nie bralas nawet miesiaca czy bralas?No ja wlasnie tez bralam siofor 500 dwa razy dziennie. Zobaczymy czy znowu bede.musiala go brac... dam zanac :*
No to moze chociaż Tobie sie udalo :-)Tez tak mam przed @ ze mieszam slodkie ze slonym czy kwasnym a teraz odziwo nie mam parcia na jedzenie a wrecz jadlowstretTylko wytrzymac do piatku i bedzie wiadomo czy cos tam sie zafasolkowalo
![]()
Bralam niecaly miesiac. Raczej nie wydaje mi sie, one maja wlasnie "dobrze wplynac" na cykl, regulujac.go miedzy innymi.Ale tabletki nie bralas nawet miesiaca czy bralas?
Bo ja sie zastanawiam czy te leki mogly mi rozregulowac dlugosc cyklu...hm?
Nadrabiałam zaległości z weekendu i zeszło mi z godzinę żeby to wszystko przeczytać, nieźle
To mogę życzyć spokojnej nocy wszystkim