reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No zobaczymy. Caly czas sie czuje jakbym miala zaraz @ dostac :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja też:/ już mnie to meczy. Jak ma przyjść to niech już przychodzi, przynajmniej będę wiedzieć na czym stoje i szybciej zaczniemy starania od nowa. A nie takie zawieszenie...

kupiłam dziś w rossmanie test pink, bo mam obawy ze te z allegro nie dotrą przed weekendem. Ale chyba jeszcze dokupie ten bobo lub check&go o których dziś tu była mowa.

A poza tym mój tata się bardzo kiepsko czuje i wszystkiego mi się odechciewa...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też:/ już mnie to meczy. Jak ma przyjść to niech już przychodzi, przynajmniej będę wiedzieć na czym stoje i szybciej zaczniemy starania od nowa. A nie takie zawieszenie...

kupiłam dziś w rossmanie test pink, bo mam obawy ze te z allegro nie dotrą przed weekendem. Ale chyba jeszcze dokupie ten bobo lub check&go o których dziś tu była mowa.

A poza tym mój tata się bardzo kiepsko czuje i wszystkiego mi się odechciewa...

No lepiej gdyby @ się pospieszyla a tu na złość predzej się spóźni o pare dni niz przyjdzie przed czasem :-/ ja jutro rano ten bobo test żółty zrobię.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja już nie wiem jak to jest z tymi testami. Moim Zdaniem jak jest ciąża to wyjdzie bez względu na to jaki.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mi się tak wydaje aczkolwiek dochodzi do tego pytanie koedy owu byla czy np nie miala miejsca pozniej niz zwykle a jesli byla pozniej to i test wyjdzie pewnie później. Bez sensu jest to ze jednym.wyjdzie test i na 5.6 dni przed @ a innym dwa tygodnie po @ ledwo blada kreska :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez mi się tak wydaje aczkolwiek dochodzi do tego pytanie koedy owu byla czy np nie miala miejsca pozniej niz zwykle a jesli byla pozniej to i test wyjdzie pewnie później. Bez sensu jest to ze jednym.wyjdzie test i na 5.6 dni przed @ a innym dwa tygodnie po @ ledwo blada kreska :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Szczerze Ci powiem kochana, że dzis mam ochote skopac Ci tyłek. Strasznie mocno ponioslo Cie oczekiwanie dziś. Przywołuje Cie do ogarnięcia=) dzis dopiero wtorek.

Dziewczyna na jednym z wątków zrobiła test nie wiem jaki ale test i była w tym momencie 3t3d i wyszły dwie piękne krechy.
I co myśleć

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dlatego mnie w sobotę poniosło. 8dpo i robić test... głupota. Ale zrobiłam bo się filmików na yt naoglądałam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry