Elodia
Fanka BB :)
Że niektorzy mają duże szczęście.....Dziewczyna na jednym z wątków zrobiła test nie wiem jaki ale test i była w tym momencie 3t3d i wyszły dwie piękne krechy.
I co myśleć
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Że niektorzy mają duże szczęście.....Dziewczyna na jednym z wątków zrobiła test nie wiem jaki ale test i była w tym momencie 3t3d i wyszły dwie piękne krechy.
I co myśleć
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym czekala do piątkuPseplasam :-( robic jutro z rana czy jakos wytrzymac do piątku?
![]()
![]()
Ja też bym czekała do piątkuJa bym czekala do piątku
Ja pamiętam jak cykl u mnie trwał 35dc i byłam pewna że się udało i w dniu jak kupiłam test,nawet nie zdążyłam zrobić bo @ przyszłaDobra to czekam do piątku. Najwyzej do tego czasu @ dostanę nie wiem czemu ale czuję to w kościach. Mimo fajnych objawow.
![]()
![]()
Ja mialam bez znieczulenia i powiem Ci ze bolało w pewnym momencie az krzyknelam z bolu :/ .Ale kazda kobieta przechodzi to inaczej.nie chce straszyc ale mowie jak ja to przeszlam.Cześć dziewczyny. Miło mi Was wszystkie poznać wirtualnie a czytam Was od dłuższego czasu. Jakoś tak nie mogłam się zebrać żeby napisać,ale chciałam zasięgnąć opinii na szybko. Muszę wykonać HSG i pytanie czy któraś z Was robiła? Mam cykora bo Pani powiedziała ze 500zl a 1300 ze znieczuleniem i od razu myśl, serio musi boleć jak przewidują znieczulenie..
Spoko cykl poprzedni też tak robiłam [emoji23][emoji23][emoji23] w tym cyklu nie wiem ile wytrzymam żeby nie zrobić testu [emoji23][emoji23]Dlatego mnie w sobotę poniosło. 8dpo i robić test... głupota. Ale zrobiłam bo się filmików na yt naoglądałam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W końcu się uda :* musi ! Nie ma innego wyjścia! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i ściskam :*Ja pamiętam jak cykl u mnie trwał 35dc i byłam pewna że się udało i w dniu jak kupiłam test,nawet nie zdążyłam zrobić bo @ przyszłaJa tam sobie nadziei na przyszłe 3 miesiące nawet nie robię. Czuje że nie uda się, jestem wręcz tego pewna
Kobieca intuicja. Choć gdzieś tam w środku mam Jeszcze ziarenko nadziei.
U mnie 7dc także znów razem...[emoji4]@Anuś89 Kciuk zaciśnięty! Ja tu dobre nowiny wyczuwam u Ciebie. I @Elodia za Twoje || też mocno trzymam kciuki! Musi się udać!
@Veraska, @Kasienka3b Ale jest sporo testujących na dniach. Już nie mogę się doczekać Waszych wyników! Podekscytowana!
@ookatkaoo1993 Śliczna fasola! [emoji7]
@Jotka_Szczotka Widzę, że już nastrój u Ciebie w normie po tym dzisiejszym słabszym poranku
U mnie 9dc. Caaaałe wieki czekania. Ale mam przeczucie, że to będzie to. Sierpień mój [emoji16]