Anuś89
Fanka BB :)
Ja czuję, że u Ciebie też będą dwie kreseczki :* Ja to Cię podziwiam, że jesteś w stanie czekać z testem przy takiej długości cyklu![]()
Ja siebie tez podziwiam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czuję, że u Ciebie też będą dwie kreseczki :* Ja to Cię podziwiam, że jesteś w stanie czekać z testem przy takiej długości cyklu![]()
To testuj od razu :-) ktory dc masz?Ja czuje, że mi sie nie udało w tym miesiącu![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Betka to jutro z rana tak samo jak i zwolnionko.No kochana... Gratylacje. Beta i zwolnionko.
...marzenia mają wielką moc...
Ja mam miękkie caly czas :-)O boziu Justynko! Az mi sie nogi miekkie zrobily!!!!!!!!!!
Dzięki :-* Tobie tez sie uda zobaczysz.Brawo super ekstra [emoji8][emoji8][emoji8]
Gratuluję z całego serduszka.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To moze jak urodzę :-) albo jak czasem kolo Poznania bedziesz przejeżdżala to szybciej heheO jeny pryczalam sie!!!! Ale mam ochotr Cie wysciskac!
U mnie totetycznie 3=) wiec podobnieTo ja drugi miesiąc starań
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
9 cykl staran. A w okolicach owu grypa i stracone przez to nadzieje hehe.Elodia wchodzę a tu takie wieści ogromne gratkiktóry to cykl u ciebie był? Ja mam jeden mniej od ciebie więc wpycham się w kolejkę... bardzo się cieszę że się udało. Ściskam mocno
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno =*To testuj od razu :-) ktory dc masz?
Betka to jutro z rana tak samo jak i zwolnionko.
Ja mam miękkie caly czas :-)
Dzięki :-* Tobie tez sie uda zobaczysz.
To moze jak urodzę :-) albo jak czasem kolo Poznania bedziesz przejeżdżala to szybciej hehe
![]()
![]()
Dokladnie. Przesylam do wszystkich duuuuużo tych fluidków :-) będę przesyłać nadal :-)UjrzyszTeraz to jesteście dziewczyny atakowane i moimi i Elodii fluidkami
![]()
Dokladnie. Przesylam do wszystkich duuuuużo tych fluidków :-) będę przesyłać nadal :-)
![]()
![]()
Wiem ... kiedyś na pewnoTo testuj od razu :-) ktory dc masz?
Betka to jutro z rana tak samo jak i zwolnionko.
Ja mam miękkie caly czas :-)
Dzięki :-* Tobie tez sie uda zobaczysz.
To moze jak urodzę :-) albo jak czasem kolo Poznania bedziesz przejeżdżala to szybciej hehe
![]()
![]()