Otóż to- raźniej na pewnoWitaj razem raźniej [emoji4]
Poczekaj jeszcze z negatywny myśleniem @ nie ma to wszystko możliwe.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wciąż się łudzę,ze jednak test wykonałam za szybko - także wszystko możliwe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Otóż to- raźniej na pewnoWitaj razem raźniej [emoji4]
Poczekaj jeszcze z negatywny myśleniem @ nie ma to wszystko możliwe.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ktory to twój cykl starań?Otóż to- raźniej na pewno
Wciąż się łudzę,ze jednak test wykonałam za szybko - także wszystko możliwe.
A ktory to dc? Dalej nie ma @?Zrobiłam test, ale nie ma na nim ani cienia drugiej kreski...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
7 - a już się cała trzęsę.. Wiec nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać z każdym,dalszym cyklem.A ktory to twój cykl starań?
![]()
![]()
To był mój 9 cykl starań a już tez przechodziłam depresje i dołki a dzirwczyny mnie tu do pionu stawialy :-)7 - a już się cała trzęsę.. Wiec nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak to będzie wyglądać z każdym,dalszym cyklem.
Natomiast Tobie bardzo gratuluje!!!! Doczytałam właśnie,ze się udało! Dużo zdrówka i dbajcie o siebie :-*
To był mój 9 cykl starań a już tez przechodziłam depresje i dołki a dzirwczyny mnie tu do pionu stawialy :-)
Doskonale rozumiem- lekarz mówi,ze dopiero po roku można się obawiac.. No ale jednak co miesiąc ten zawód swoje robi![]()
![]()
Ze spokojem :* niektórym dziewczynom pozytywny test wychodzi dopiero tydzień czy dwa po @ bo owulacja byla bardzo późno :-)U mnie 30dc test zrobiłam w 25dc wiec może jeszcze mam szanse.
Mam cicha nadzieje,ze i u mnie tak będzie. Tym bardziej,ze już odczuwam dolegliwości jak myśle towarzyszące @ bo co miesiąc mam inaczejZe spokojem :* niektórym dziewczynom pozytywny test wychodzi dopiero tydzień czy dwa po @ bo owulacja byla bardzo późno :-)
![]()
![]()
Tobie to tym bardziej przesylam pozytywne fluidy :* mysl o tym jak najmniej i powinno się udac :* ja w tym miesiacu calkpwivie odpuscilam obsesyjne myslenie o zajściu, nawet przy grypie powiedzialam sobie że no trudno, jestwm chora, moze uda sie innym razem no i proszę. Jednak teraz sie udalo.
![]()
![]()