Ewarut
Fanka BB :)
Chętnie bym już zatestowała ale przecież trzy dni po owu to bez sensu.. ciężkie to życie....Nie nastawiaj się tak od razu, przecież nie ma jeszcze @ i może nie będzie![]()
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chętnie bym już zatestowała ale przecież trzy dni po owu to bez sensu.. ciężkie to życie....Nie nastawiaj się tak od razu, przecież nie ma jeszcze @ i może nie będzie![]()
Przecież kiedyś musi się udać i być może ten cykl będzie tym szczęśliwym :*Chętnie bym już zatestowała ale przecież trzy dni po owu to bez sensu.. ciężkie to życie....
Musi , ale czemu to trwa tak długoPrzecież kiedyś musi się udać i być może ten cykl będzie tym szczęśliwym :*
Też uważam że to niesprawiedliwe, każdemu powinno się udawać raz dwa.Musi , ale czemu to trwa tak długo
Ja mam za sobą piecio letnie starania z pierwszą ciąża. Potem druga dwa lata i obumarła to teraz ile? Potem już będę za stara na dzieci.Też uważam że to niesprawiedliwe, każdemu powinno się udawać raz dwa.
Ja w sobotę kupilam w promocyjnej cenie oczyszczacz Webber za 500 zł [emoji4] ma dobre opinie w necie i musze powiedziec, ze na prawder czuc różnice!!!Dziewczyny podjęliśmy decyzję o tym cholernym oczyszczaczu. Trudno - będzie mniej ciulstw kupionych, za to będziemy oddychać normalnym powietrzem.
Zastanawiam się nad tym
Link do: Philips AC3256/10
Lub nad tym
Link do: Electrolux EAP450
Któraś ma, poleca?
Znacie się na tym, bo ja starałam się poczytać ale wiadomo chętnie opini innych w tym temacie wysłucham bo nie czuje się zbyt pewnie w tym temacie.
Za wszystko wskazówki dziękuję z całego serducha [emoji173] poniżej zamieszczam filmik czym oddychamy u nas [emoji35]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A masz jakieś zdrowotne problemy? Faktycznie to strasznie długo. Współczuję.Ja mam za sobą piecio letnie starania z pierwszą ciąża. Potem druga dwa lata i obumarła to teraz ile? Potem już będę za stara na dzieci.
Mąż miał przedtem mało ruchliwe plemniki. mam za sobą jedną inseminacje nie udaną . diagnoza był , że tylko in vitro dawali nam 3% szans na naturalne zajscie . Miesiąc przed rozpoczęciem invitro zobaczyłam 2 kreseczki i to właśnie listopad był tym miesiącem w którym na sie udało. Potem musiałam dwa lata odczekać bo miałam cesarke , wiec po pty czasie kolejne dwa lata starań i sa dwie kreseczki , ale niestety ciąża obumarła w 9 tyg serduszko przestało bićA masz jakieś zdrowotne problemy? Faktycznie to strasznie długo. Współczuję.
Faktycznie długo... ale nie mozesz sie nastawiac, ze teraz tez tak bedzie. Podobno po pronieniu szybko zachodzi sie w ciaze. Ja sie tego trzymam i jakas nadzieje mi to dajeJa mam za sobą piecio letnie starania z pierwszą ciąża. Potem druga dwa lata i obumarła to teraz ile? Potem już będę za stara na dzieci.
Chciałabym w to wierzyć , że szybciejFaktycznie długo... ale nie mozesz sie nastawiac, ze teraz tez tak bedzie. Podobno po pronieniu szybko zachodzi sie w ciaze. Ja sie tego trzymam i jakas nadzieje mi to daje![]()