zośkaTośka
Fanka BB :)
Rozsyłałyście grypkę a ja dziś chodzę zasmarkana gardło zawalone i gorączka
jakaś masakra ledwo do pracy przyszłam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakieś lekarstwo i do łóżka .... Pogoda sprzyja chorobomRozsyłałyście grypkę a ja dziś chodzę zasmarkana gardło zawalone i gorączkajakaś masakra ledwo do pracy przyszłam
Taaak? A możesz podlinkować?Ja w sobotę kupilam w promocyjnej cenie oczyszczacz Webber za 500 zł [emoji4] ma dobre opinie w necie i musze powiedziec, ze na prawder czuc różnice!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Proszę bardzoTaaak? A możesz podlinkować?
A na jaka przestrzeń się ten model zaleca?
Ja mam duże mieszkanie, długie - pokój dzienny korytarz i kuchnia w jednym więc muszę mieć sprzęt na conajmniej 60m..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki
filtry około 130-150 zł, są też inne modele na wiekszą powierzchnięDziękiwidzę że sprzęt fajny ale na mała powierzchnię....
Może warto by kupić 2 do 2 pokoi , to i tak będzie taniej niż tamte za 2tysiace..
Wiesz ile kosztują wkłay?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Musimy tak myśleć kochana, może jeszcze bedziemy razem na sierpniówkach :*Jakieś lekarstwo i do łóżka .... Pogoda sprzyja chorobom![]()
To moje marzenie.Musimy tak myśleć kochana, może jeszcze bedziemy razem na sierpniówkach :*
Ja w drugiej ciąży jak jeszcze niczego nie świadoma poszłam na zakupy a kobieta mówi do mnie ale będzie synuś piękny brzuszek. Dzień później wyszłam z synem na spacer a sąsiadka mówi o widzę że w ciąży jesteś zrobiłam wielkie oczy i mówię nie. Przyszłam do domu przeliczyłam że 5 dni spóźnia mi się okres poszłam zaraz do Apteki i kupiłam test wyszedł pozytywny z bardzo blada druga kreska. Więc wszystko jest możliwe pamiętaj że obcy zawsze wie więcej niż my [emoji14]Dziewczyny zabije mojego starego...
Mówię mu że zrobiłam test, negatywny, więc na pewno @ przyjdzie jutro najpóźniej w środę jeśli będzie dzień obsuwy, a ON uparcie twierdzi, że jestem w ciąży.... No zabije bo tylko niepotrzebnie robi nadzieję, a wiem że okres przyjdzie..
Najlepsze to że byłam u sąsiadki i ona też twierdzi że jestem w ciąży... Ze widzi, że jej przy kawie i trójce dzieci na stojąco usypiam i wogole widać... Dlaczego Ci ludzie uparcie robią nadzieję ?Sama się nie nakręcam, to inni mnie tak nakręcają.. a bo jej test pozytywny wyszedł dopiero tydzień po terminie @ w drugiej ciąży, a ona widzi że się zmieniłam. .
Najgorzej że w pierwszej ciąży też kolega z koleżanką powiedzieli że jestem w ciąży i ok mieli rację ale test wyszedł mi od razu pozytywny..
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom