reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny zabije mojego starego...
Mówię mu że zrobiłam test, negatywny, więc na pewno @ przyjdzie jutro najpóźniej w środę jeśli będzie dzień obsuwy, a ON uparcie twierdzi, że jestem w ciąży.... No zabije bo tylko niepotrzebnie robi nadzieję, a wiem że okres przyjdzie..
Najlepsze to że byłam u sąsiadki i ona też twierdzi że jestem w ciąży... Ze widzi, że jej przy kawie i trójce dzieci na stojąco usypiam i wogole widać... Dlaczego Ci ludzie uparcie robią nadzieję ? :( Sama się nie nakręcam, to inni mnie tak nakręcają.. a bo jej test pozytywny wyszedł dopiero tydzień po terminie @ w drugiej ciąży, a ona widzi że się zmieniłam. .
Najgorzej że w pierwszej ciąży też kolega z koleżanką powiedzieli że jestem w ciąży i ok mieli rację ale test wyszedł mi od razu pozytywny..

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie :* Nie nakręcają się,ale póki @ nie ma to i nadziei nie warto tracić, spokojnie :* Ja trzymam kciuki aby twój narzeczony miał rację :)

Ja mam dzis o 19 wizytę u endokrynologa zobaczymy co powie :) nie mniej mam nadzieje ze nie karze wstrzymać starań

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymam kciuki

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

No właśnie dziewczyny. Może z boku wydaje się to głupie dla niektórych, ale jak ktoś się stara tak długo jak my, to musimy się jednak poświęcić no :(

Test mi wyszedł pozytywnie ( ten na samym dole) i każdy wyżej jest z dnia później, ale że mam ten ból okropny to raczej owulacja dziś, albo to ból przedowulacyjny jeszcze
Wg mnie ten trzeci od gory jest pozytywny :)

Dziewczyny, nie poddawać się, zaciskamy poślady i do przodu... mi też jakoś buro dzisiaj i jakoś mniej wierzę, że jednak się udało... ale może jednak... no może, bo dlaczego by nie!

reklama
Do góry