Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dziś wyszły negatywne nawet 10mlu to jutro też tak będzie.
Mam cykle 28-29 dni. Jak nie dostanę okresu w środę to zatestuje w Czwartek. Aplikacja pokazuje okres na jutro. Ja biorę poprawkę na ten jeden dodatkowy dzień.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie [emoji14] czasem w nocy , czasem nad ranem , czasem po południu [emoji14]To nas jeszcze możesz przetrzymać. Nie byłabym taka pewna, że jak dzisiaj negatyw, to jutro nawet cienia cienia nie ujrzysz... Także siknij [emoji16].
Masz zazwyczaj stałe godziny, kiedy dostajesz @? Rano, wieczorem?
@Beenka- a jak tam Twoje samopoczucie ? Jest już ciążowe?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby były dwie kreseczki [emoji2]Powiem Wam, że w tym cyklu mam tak rozbudzone nadzieje, że jak się nie uda, to będzie płacz. Wierzę, że tym razem się udało, ale nie mam żadnych objawów. Nic, nawet na siłę nie ma [emoji57]
Ja też jakoś mam duże nadzieje, kuźwa nie chce mieć takich nadziei ale jakoś tak przeczuwam że się uda. Boję się że się nie uda i będę bardziej to wtedy przeżywać, walczę sama ze sobą aby tej nadziei nie miećPowiem Wam, że w tym cyklu mam tak rozbudzone nadzieje, że jak się nie uda, to będzie płacz. Wierzę, że tym razem się udało, ale nie mam żadnych objawów. Nic, nawet na siłę nie ma [emoji57]
Skąd Ja to znam....Ja też jakoś mam duże nadzieje, kuźwa nie chce mieć takich nadziei ale jakoś tak przeczuwam że się uda. Boję się że się nie uda i będę bardziej to wtedy przeżywać, walczę sama ze sobą aby tej nadziei nie mieć
Tak działamy dziś@k_e Idzie jajo! Połowa Twojego przyszłego dziecka! [emoji847]Działacie dzisiaj? Uspokoiła się sytuacja?
@Jotka_Szczotka Dzięki za pomysł na weekend z tym metalem [emoji106]I piękny masz widok za oknem w pracy.
![]()