reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez mam słaby dzień ale żeśmy z mężem wczoraj przy poniedziałku, jak na patologie przystało powinkowali do 2 w nocy. Ogólnie było warto [emoji16] ale dzisiaj płace za to cenę :) nie mogę się doczekać wieczora aż się walnę! Paciorek, siusiu i spać :)
No ja też bym już poszła spać, a tu jeszcze do pracy trzeba iść. [emoji29] Byłam u lekarza, bo już mam dość kaszlu. Dostałam antybiotyk.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Jak h*j bombki syrzeli to bedzie wielka kampania wrześniowa tzn wysyp wrześnióweczek :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
oby yyy!! :) 2 września bardzo mi się podoba :)

Hej laseczki! Przykro mi za te wszystkie @ co przyszły a miały nie przyjść! Czy to oznacza, ze nie będzie u nas żadnej sierpniowki? Ktoś się załapał na sierpień lub jeszcze może się załapać? :)
Ja wam powiem, ze tym razem coś we mnie pękło i w sumie to mam już wszystko w dupie :) będzie co ma być albo nie będzie czego ma nie byc. Mam nadzieje, ze taki stan utrzyma się w mojej głowie, bo czuje się bardzo dobrze! :) w poprzednim cyklu tak się nakręciłam jak jakaś nienormalną, straciłam zupełnie kontrole nad sobą i to był jakiś koszmar! Trzasnęłam się dwa razy po ryju i jestem nowa jak sweterek wyprany w perwolu! :)
Pewnie was to nie obchodzi za bardzo ;) ale tak jakoś chciałam się podzielić z kimś moim nowym lekkim stanem ducha [emoji16]
Dziękuje za uwagę ;)
A dzis myslalam o Tobie co z Toba sie dzieje. Dobrze ze zmienilas podejscie bo od nakrecania sie idzie popasc w paranoje. Ja tez wystopowalam z mysleniem i lepiej sie czuje. Jesli by @ noe przyszla u mnie 7.12 to ja zalapie sie jeszcze na termin sietpniowy ale co bedzie to bedzie.

A dzis myslalam o Tobie co z Toba sie dzieje. Dobrze ze zmienilas podejscie bo od nakrecania sie idzie popasc w paranoje. Ja tez wystopowalam z mysleniem i lepiej sie czuje. Jesli by @ noe przyszla u mnie 7.12 to ja zalapie sie jeszcze na termin sietpniowy ale co bedzie to bedzie.

Dziękuje za myśl [emoji8] ja się tez już nastawiłam na to, ze co ma być to będzie. Takie miałam parcie żeby urodzić przed 35 rokiem życia ale już i tak mi się nie uda. 35, 36, 37 co za różnica?! A jak Bóg nie da w ogóle to tez jakoś przez to przejdziemy :) bądź co bądź i tak mam powody do dumy i radości z życia :) ale walczyć i tak będę tylko w granicach zdrowego rozsądku ;)
Trzymam kciuki żeby @ do Ciebie nie zawitała! Niech moc będzie z tobą! I z nami wszystkimi ;)
[emoji173]️

reklama
Ja dzisiaj jestem w 22 dc, przez ostatnie dni począwszy od 3 dpo bolał mnie dość mocno brzuch jak na @ (wczoraj naprawdę mocno) do tego piersi a wczoraj jeszcze miałam dziwne mdłości... dzisiaj 9 dzień po owulce i naglę czuję sie o niebo lepiej!!! brzuch tylko czasami kuje w dole albo prawy jajnik a piersi bolą ale znacznie mniej chociaż są większe i jakieś takie żylaste... nie wiem co mysleć....pewnie ciotka przyjedzie w niedzielę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry