reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzisiaj jestem w 22 dc, przez ostatnie dni począwszy od 3 dpo bolał mnie dość mocno brzuch jak na @ (wczoraj naprawdę mocno) do tego piersi a wczoraj jeszcze miałam dziwne mdłości... dzisiaj 9 dzień po owulce i naglę czuję sie o niebo lepiej!!! brzuch tylko czasami kuje w dole albo prawy jajnik a piersi bolą ale znacznie mniej chociaż są większe i jakieś takie żylaste... nie wiem co mysleć....pewnie ciotka przyjedzie w niedzielę :(

No oby nie przyszła a jakby co to pamietaj, ze miesiaczkujaca kobieta to zdrowa kobieta! [emoji16]
Żarty żartami, trzymam kciuki ;)

reklama
Co do żartów patrzcie jaki okaz upolowałam w biedronce dzisiaj xD jaki olbrzym....rzodkiewka. Zaraz będę wcinać.
1511892044-079fcaf2a660e1e4-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziękuje za myśl [emoji8] ja się tez już nastawiłam na to, ze co ma być to będzie. Takie miałam parcie żeby urodzić przed 35 rokiem życia ale już i tak mi się nie uda. 35, 36, 37 co za różnica?! A jak Bóg nie da w ogóle to tez jakoś przez to przejdziemy :) bądź co bądź i tak mam powody do dumy i radości z życia :) ale walczyć i tak będę tylko w granicach zdrowego rozsądku ;)
Trzymam kciuki żeby @ do Ciebie nie zawitała! Niech moc będzie z tobą! I z nami wszystkimi ;)
[emoji173]️
Kochana wierze w to ze Ci sie uda i bedziesz 'kiedys' tulic swoje dziecie:* Masz w sobie tyle pozytywnej energi i mocy ze dla Twojego chlopa to za duzo i musisz obdazyc tym swoje dziecie:*
I dziekuje za 3manie kciukow ale jak sie nie uda to nie bede sie zalamywac bo poprostu to bedzie oznaczac ze to nie moj czas.

Kurcze we mnie tez jakas pozytywna energia tkwi, mam nadzieje, ze zostanie tak do konca cyklu. Nie jestem w stanie powiedziec, ze odpuszcze, wyluzuje, bo nie wiem czy dam rade, ale wiem, ze dam rade myslec pozytywnie w tym miesiacu :) i Wam wszystkim tez tego zycze :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry