KatiNails
Fanka BB :)
Czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie [emoji7]Jeśli @ do jutra nie dotrze ,to robię test po południu
Nic się u mnie nie zmieniło dalej lekkie plamienia.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie [emoji7]Jeśli @ do jutra nie dotrze ,to robię test po południu
Gorzej jak się rozczarujeCzekam z niecierpliwością na Twoje testowanie [emoji7]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mowilas ze wyniki Ci sie poprawiaja wiec wierze ze te tez beda dobre i za to 3mam kciuki:*Witam wszystkie mile Panie=)
Dzis po pracy odbieram wyniki.. boje sie jak diabli. Czy wszystko bedzie cacy
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
No ale wiesz czesto stres tobi swoje.. staram sie wyciszyć, ale zawsze sie cos lub ktos znajdzie , co lub kto mnie podkurzy=)Kochana mowilas ze wyniki Ci sie poprawiaja wiec wierze ze te tez beda dobre i za to 3mam kciuki:*
A nie lepiej z rana? Trzymam mocno kciuki za pozytywnyJeśli @ do jutra nie dotrze ,to robię test po południu
Tak,dostałam od razu. Na szczęście plamień nie mam póki co więc jest nadzieja. :-)leż spokojnie tylko pamiętaj aby nie dawać sobie za szybko niczego zrobić , najlepiej skonsultować to z innym lekarzem jeszcze... Dostałaś jakieś leki na podtrzymanie ? Trzymaj sie kochana, wiem jak to bardzo boli...