Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak,dostałam od razu. Na szczęście plamień nie mam póki co więc jest nadzieja. :-)
Cieszę się , że jest dobrze.... mam nadzieje , że wychodzisz do domu dzisiaj?Jestem po obchodzie. Ordynator powiedział,że ciąża się"trzyma" więc jestem dobrej myśli. A plamienia nie były zbyt poważne. Już ustały. Leki mi podają. Obecnie umieram z głodu hehe..kiedy dadzą to śniadanie![]()
Bardzo dobrze że już jest lepiejJestem po obchodzie. Ordynator powiedział,że ciąża się"trzyma" więc jestem dobrej myśli. A plamienia nie były zbyt poważne. Już ustały. Leki mi podają. Obecnie umieram z głodu hehe..kiedy dadzą to śniadanie![]()
Dzisiaj na pewno nie. Na wieczornym obchodzie okaże się. Mam nadzieję,że max do piątku mnie będą trzymać. Żeby weekend w domu spędzić już w swoim łóżku.Cieszę się , że jest dobrze.... mam nadzieje , że wychodzisz do domu dzisiaj?
Bardzo dobrze że już jest lepiejJa nie lubię szpitali jeju
kiedy wychodzisz?
Tez nie przepadam.. w lazience nie ma zasłony prysznicowej. :-)Bardzo dobrze że już jest lepiejJa nie lubię szpitali jeju
kiedy wychodzisz?

Straszne są te posiłki w szpitalach.Śniadanie w szpitalu
3kromki chleba
Łyżeczka masła
3plasterki szynki a'la spocka
Pół pomidora takiego średniego
Inka lub herbata
Zjadlam wszystko :-)
Obiad kolo 13
Pomidora trzeba chyba palcem kroić jak się nie ma noża swojego.Straszne są te posiłki w szpitalach.
nie jest źle, zawsze mogłoby być gorzej. No ale w więzieniu podobno mają lepsze wyżywienie :-)