Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedna Ty .... A próbowałaś spać ? może to pomoże zbić gorączkę...A ja dopiero zjem śniadanie. Nie wiem czy dziś czy jutro ale chyba pojadę do lekarza strasznie mi gorączka doskwiera nie mogę jej zbićA nie mam żadnych objawów na przeziębienie czy grypę. Wydaje że ona przez ten stan zapalny... Czekam narazie aż M wróci z pracy
Kuswa zebys sie jakiejs sepsy nie nabawila.. zbyt duzo czasu piszesz o tym stanie zapalnym .. za dlugo on przyjeżdża???A ja dopiero zjem śniadanie. Nie wiem czy dziś czy jutro ale chyba pojadę do lekarza strasznie mi gorączka doskwiera nie mogę jej zbićA nie mam żadnych objawów na przeziębienie czy grypę. Wydaje że ona przez ten stan zapalny... Czekam narazie aż M wróci z pracy
No już skończył pracę więc mniej więcej za godzinę powinien byćKuswa zebys sie jakiejs sepsy nie nabawila.. zbyt duzo czasu piszesz o tym stanie zapalnym .. za dlugo on przyjeżdża???
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()