Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyjeżdżaliśmy na wakacje i nie chciałam lecieć samolotem we wczesnej ciąży. Tam też w planach były ekstremalne atrakcje. Poza tym kończyła mi się umowa o pracę. Gdyby wyszło, że jestem w ciąży to by mi nie przedłużyli. Jeśli w momencie końca umowy jesteś przed końcem 1 trymestru to nie muszą Ci tej umowy przedłużyć.A czemu miałaś przerwę?
Yasminelle, nie trzeba po nich robić przerwy, więc staramy się odrazu.[/QUOTE]A jakie brałaś tabletki?
Ja kupiłam ten żel . Od tego cyklu próbujemy z nimMam wiesiołek od następnego cyklu spróbujeparę razy grzebnelam ale już mam dość i może rzeczywiście tam przy szyjce jest.slyszlam gdzieś o jakiś z żelach co pomagają plemniczka. Ktoś coś?
Jasne. Jeszcze przed pierwsza wizytą u gin :-) sie ucieszyli wszyscy. Teraz oby to ładnie sie utrzymalo to bedzie gitara. A dzisiaj od rana tylko raz mala kropeczka kawki z mlekiem na wkladce sie pojawila. Wiec moze to rzeczywiście jak @ mialo wygladac :-) gdyby cos mialo byc nie tak to chyba bym mocniej plamila co nie?No brzuszek z dnia na dzien bedzie wiekszy wiec fajnie robic co jakis czas foty bo to fajna pamiatkaA reszte rodzinki juz poinformowaliscie?
Chyba też tak spróbuje jak nadal się nie będzie udawać. Podobno największą szansa odrazu po odstawieniu także trzymam kciuki,Yasminelle, nie trzeba po nich robić przerwy, więc staramy się odrazu.
Z tego co kojarze a jestem tu id sierpnia to chyba tabelki nie ma. Jedynie co to coniektóre zafasolkowane uciekly na wątki miesięczne i tu się wiekszosc zafasolkowanych przestala udzielac. Ja sama wiekszosc na lipcówkach siedzę ale tu też bywam tylko nie zawsze piszę :-)Jest gdzieś tabelka zafasolkowanych? Zawsze pozytywnie to nastraja, że innym się udało :-)
Szkoda, wcześniej była.Z tego co kojarze a jestem tu id sierpnia to chyba tabelki nie ma. Jedynie co to coniektóre zafasolkowane uciekly na wątki miesięczne i tu się wiekszosc zafasolkowanych przestala udzielac. Ja sama wiekszosc na lipcówkach siedzę ale tu też bywam tylko nie zawsze piszę :-)
![]()
![]()
Boże.. Ja nawet w pracy myślę, czytam o ciazach. A ze snami to ja już w ogóle mam kosmos. Ostatnio śniła mi się taka maszynka do której trzeba podejść, facet w niej zostawial swoje żołnierze, kobieta lapala za nią rękami i już. Ciąża gotowa [emoji12]Witam się w 16dc, 11 dni do terminu @. W ciągu dnia udaje się znaleźć zajęcie żeby nie myśleć o zachodzeniu w ciążę [emoji23] ale dziś w nocy śniły mi się pozytywne testy ciążowe...
Młody wybrany już do przedszkola pojechał z tatą. Wczoraj mieliśmy Mikołaja u sąsiadówa dziś ma w przedszkolu
![]()
Dziś na obiad pizza i zupa [emoji23]a co trochę sobie dogodze
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no sikam... hahahahahahs