Elodia
Fanka BB :)
Teraz juz tylko czekam az minie czas w ktorym bede mogla znowu zaczac sie starac. Jak samo sie oczyści to może wystarczy miesiąc tzn do pierwszego okresu. Boże. Rok prawie staran i takie coś :-(Tak mi przykro![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz juz tylko czekam az minie czas w ktorym bede mogla znowu zaczac sie starac. Jak samo sie oczyści to może wystarczy miesiąc tzn do pierwszego okresu. Boże. Rok prawie staran i takie coś :-(Tak mi przykro![]()
Jejku przykro miLeżę na sali. Miałam usg ale dziecko ani o milimetr nie urosło od wczoraj. Serduszko nie pika. Dostalam tabletki bo istnieje szansa że samo się oczyści. A jeśli samo się oczyści to być może po pierwszej @ będę mogła się starać znowu.
![]()
Dzięki. Kazde wsparcie jest teraz dla mnie bardzo ważne. Czekam az cos się zacznie. Narazie półtorej godziny po tabletkach i jeden mocny skurcz bolesny a tak same bezbolesne.Jejku przykro miWspolczuje Ci bardzo.
A jestes w szpitalu czy w domu?Dzięki. Kazde wsparcie jest teraz dla mnie bardzo ważne. Czekam az cos się zacznie. Narazie półtorej godziny po tabletkach i jeden mocny skurcz bolesny a tak same bezbolesne.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
O no to super. Oby im sie ciaza zdrowo rozwijala i maluszek się w wakacje ładny i zdrowy urodzilU mnie przed chwila byla szwagierka z mezem i ozajmili nam dobra nowine ze test ukazal 2 kreseczkiCiesze sie jak glupia. Starali sie pol roku wiec to tez dla mnie nadzieja.
No w szpitalu. Poczekaja kilka godzin i jesli nic sie samo nie rozkręci to beda łyżeczkować.A jestes w szpitalu czy w domu?
No w szpitalu. Poczekaja kilka godzin i jesli nic sie samo nie rozkręci to beda łyżeczkować.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Nawet najgorszemu wrogowi takiego psychicznego bólu nie życzę. I ta świadomosc ze maluszek trzyma mnie za reke na pewno nade mna gdzies krąży. Mój Aniołek kochany :-( i nie stac mnie na zrobienie badan genetcznych gdzie bym plec poznala. To okolo 1000 zl wydatku na raz. Nie na moja kieszen :-(Kur*a Elodia, tak mi przykro! Od wczoraj o Tobie myślę cały czas! Nie chcę sobie nawet wyobrażać co czujesz!