anulka_p
Fanka BB :)
Przypominały mi się te wszystkie piękne momenty. [emoji4] Niech nadal zdrowo rośnie. [emoji4]Moj kropek sprzed chwili. [emoji173] 6.5 mm i serduszko bijące 121 u/min. [emoji4]Zobacz załącznik 763566
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominały mi się te wszystkie piękne momenty. [emoji4] Niech nadal zdrowo rośnie. [emoji4]Moj kropek sprzed chwili. [emoji173] 6.5 mm i serduszko bijące 121 u/min. [emoji4]Zobacz załącznik 763566
Asia mam taką nadzieję [emoji9]Siwa, na moje 31 przeżytych lat ten 2016 jest też najokropniejszym rokiem, ale jestem pewna, że druga połowa roku przyniesie zarówno Tobie jak i mnie więcej szczęścia i doczekamy się wreszcie upragnionych dwóch kreseczek!!!
Kotek pewno świętuje!
Kochane ja już spakowane za 4 godziny wyjazd na lotnisku.. spać nie mogę. Wpadłam się pożegnaćz Internetem będzie licho więc nie wiem czy dam radę zagldac. Trzymajcie kciuki kochane moje... za rozmowę z mężem.. aby chciał spróbować ponownie starań.. jutro albo w piątek rozmowa... więc zacisnąć kciuki i o modlitwę proszę ! Trzymam za Was kciuki!!!!!!
Jasne że widać [emoji16] super [emoji5]Jest bladzioch widac?