Elodia
Fanka BB :)
Wow....graty.....oby sie udalo....Jezu aż mnie roztelepalo. Teraz czekać czy to nie biochemiczna i czy @ nie przyjdzie..
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow....graty.....oby sie udalo....Jezu aż mnie roztelepalo. Teraz czekać czy to nie biochemiczna i czy @ nie przyjdzie..
Wiesz co ja juz chyba olewam te z allegro... wole wiecej kasy wydac, ale.miec to.pewniejszeMi juz powoli zaczyna znikać całkiem wiec przypuszczam , ze owu była wczoraj choć dół brzucha mnie dzis pobolewa :/ moze kupie te apteczne tez dla upewnienia .
Ja to chyba najpozniej z was wszystkoch bo dopiero w lutym albo marcu zaczniemy się starac.Wooooowwwww ! No to bomba ! Jest nadzieja , ze niedługo wszystkie ujrzymy cień cienia ukochanej kreseczki !
No to Domowe LaboratoriumWiesz co ja juz chyba olewam te z allegro... wole wiecej kasy wydac, ale.miec to.pewniejsze@KatiNails pisala wczoraj, ze z rossamana sa bardzo dobre.
Ja to chyba najpozniej z was wszystkoch bo dopiero w lutym albo marcu zaczniemy się starac.
![]()
Nie wazne kiedy Elodia, wazne ze w koncu sie uda :*Ja to chyba najpozniej z was wszystkoch bo dopiero w lutym albo marcu zaczniemy się starac.
![]()
Mam rossmana kolo.mojej apteki, wiec dzisiaj po nie leceNo to Domowe Laboratorium
Nie nie. Wydaje mi się że Tobie uda się szybciej. W pierwsza ciaze zaszlam po 8 cyklach. W druga po 9. To pewnie trzecia bedzie po 10 cyklach chyba ze faktycznie sprawdzi sie u mnie regula że po poronieniu szybciej się zachodzi i uda sie najpozniej w 3 cyklu.Bez jaj Elodia. Ty już urodzisz a ja dalej będę w 12638 cs [emoji23]
To był pierwszy cykl starań z testami ?No to Domowe Laboratorium

Nie wazne kiedy Elodia, wazne ze w koncu sie uda :*