reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Są ! Beta bardzo niziutka, pewnie dopiero zarodek się zagnieżdża tak jak to wyczułam :)
1513088626-b35e6cf2388646b6-aaaaaa.png

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super:)

reklama
Porażona entuzjazmem @KatiNails tez se siknelam. Myślałam, ze pobije rekord bo u mnie 8 dni do @ ale poraziło mnie biela, ze aż musiałam oglądać go w okularach przeciwsłonecznych [emoji41][emoji23]
Ale spoko! Nie jest mi przykro. Brechtam się z własnej głupoty [emoji16][emoji16][emoji16]

Porażona entuzjazmem @KatiNails tez se siknelam. Myślałam, ze pobije rekord bo u mnie 8 dni do @ ale poraziło mnie biela, ze aż musiałam oglądać go w okularach przeciwsłonecznych [emoji41][emoji23]
Ale spoko! Nie jest mi przykro. Brechtam się z własnej głupoty [emoji16][emoji16][emoji16]

No mnie też ten entuzjazm mocno chwycił ale mam silniejszą silną wolę. :D
Kati, gratulacje! A cóż to za testy wykryły hcg poniżej 10? Standardowo bobo25? :)

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za mega wsparcie, podnoszenie na duchu, ta wiarę ! Po prostu za to że byłyście i jesteście ! Za tą atmosferę :)
Może dlatego tak szybko poszło bo miałam z kin o tym pogadać, spuścić z tonu, a nie to co miałam podczas starań o syna :*
Jeszcze raz bardzo bardzo Wam dziękuję :* i obiecuje że nie zostawiam [emoji7] będę cały czas Was wspierać tak jak Wy wspierałyscie mnie [emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry