Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja obecnie tez jestem na etapie zajechania mojego i stwierdził, ze zaczyna sie mnie bac przed tymi 40stymi urodzinami a ja przeciez tak tylko dla "dobra sprawy"[emoji23]No zobaczymy, czy to w ogóle się sprawdzi, ale spróbować zawsze warto. Chodzę normalnie, ale następna akcja to dopiero chyba w Sylwestra. Już nam wystarczy tych atrakcji w tym miesiącu. Zajechałam mojego, ledwo już zipał pod koniec[emoji23].
U nas na szczęście krótkie akcje... Nie ma pitu, pitu... Szybko, mocno i do celu [emoji6].
Jezu!!! Ja to juz chyba zdrowia nie mam na takie[emoji13][emoji13][emoji13]To nasz rekord 12 dni pod rzad a kilka razy bylo po 3 razy dziennie.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
O kochana to stary dendka napewnoJa w tym miesiącu jestem skazana na sukces. Obstawiłam wszystkie dni. Jak się nie uda, to załatwiam sobie kota [emoji23].
![]()
Ja obecnie tez jestem na etapie zajechania mojego i stwierdził, ze zaczyna sie mnie bac przed tymi 40stymi urodzinami a ja przeciez tak tylko dla "dobra sprawy"[emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas zazwyczaj tez ale za każdym razem się wydłuża. W sensie jak tak go przetrzymam, ze 2tyg zero seksow to pierwszy raz 5min i po imprezie a potem za każdym razem co raz dłużej [emoji4]
Dziewczyny a jakie macie postanowienia noworoczne?
Ja mam takie, żeby mieć dziecko [emoji23] albo przynajmniej zajść w ciaze [emoji16][emoji16]
O kochana to stary dendka napewno
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()