Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój ojciec ma dzień wcześniej urodziny. Tak sobie pomyślalam że miałby super prezent na urodziny. Było kilka opcji do wyboru ale ja się na sierpien uparlam bo chcialam w wakacje. A że przez sąd mam przyznane w wakacjw drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia tak że ten....nie wyobrażam sobie wlasnego ślubu bez udzialu mojej córki. Będzie nam obrączki podawała :-)A w ogóle @Elodia jaka data ślubu! 18.08.2018! [emoji173]️[emoji173]️ specjalnie?![]()

Mój ojciec ma dzień wcześniej urodziny. Tak sobie pomyślalam że miałby super prezent na urodziny. Było kilka opcji do wyboru ale ja się na sierpien uparlam bo chcialam w wakacje. A że przez sąd mam przyznane w wakacjw drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia tak że ten....nie wyobrażam sobie wlasnego ślubu bez udzialu mojej córki. Będzie nam obrączki podawała :-)
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
Zasnij może Ci przejdzie. A ja stresik przed rozmową zaczynam czuc.Jezuniu chyba naprawde sie nazarlam czego, albo i podtrulam ... o matko... glowa mnie nap..... brzuch mnie boli, jakies wzdecia mnie czaczynaja meczyc w ogole jakos slabo sie czuje... ide, sprobuje zmusic sie do snu.. może zasne
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()

Jezuniu chyba naprawde sie nazarlam czego, albo i podtrulam ... o matko... glowa mnie nap..... brzuch mnie boli, jakies wzdecia mnie czaczynaja meczyc w ogole jakos slabo sie czuje... ide, sprobuje zmusic sie do snu.. może zasne
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()