Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki. &&&&Hej, u mnie dzisiaj 33 dc (norma 29), nie wytrzymałam i poszłam rano na betę, wynik wieczorem albo jutro rano...oszaleje...
Brzuch nadal boli, jedynie co jest dziwne to dużo śluzu, zawsze po owu to miałam bardzo sucho aż do @
Pozdrawiam :-)
czy ten Inofem mogę brać nawet jak nie mam żadnej przypadłości i niby wszytko książkowo? od tego cyklu zaczęłam brać femibion clasic i oeparol, może bym dołożyła jeszcze ten inofem, tylko nie wiem czy mogę...to tylko suplement ale nie chcę przesadzić.
Witajcie. Wracam do Was jak bumerang. Bralyscie miositogyn i clo jednoczesnie? Po clo zaszlam 2 razy i 2 razy poronilam. Saszetek nigdy nie pilam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
skończę ten classic i kupię femibion 1. Zaopatrzę się też w ten infoem. Pijesz cały cykl ten roztwór czy tylko w wybranych fazach cyklu?Możesz brać. Lepszy jest femibion 1 niz Classic. Ma formę metylowa kwasu foliowego i Costam jeszcze ma innego, teraz nie pamietam.
Nadwyżki kwasu foliowego sie wysikuje wiec jest ok. Ja mam np mutacje genu MTHFR i mam zalecone kwasu foliowego 15mg. A normalny folik ma 0,4 mg. Wiec biorąc kilka wiecej dawek to nic
Moze te 2 przytulanka wystarcza..u mnie to nie wiem kiedy do końca była owu, czy juz była, przytulanek zakładam ze juz nie bedzie wiec tez mało ale moze akurat relaks wakacyjny pomoże.
Hej, u mnie dzisiaj 33 dc (norma 29), nie wytrzymałam i poszłam rano na betę, wynik wieczorem albo jutro rano...oszaleje...
Brzuch nadal boli, jedynie co jest dziwne to dużo śluzu, zawsze po owu to miałam bardzo sucho aż do @
Pozdrawiam :-)